Jack, Corina en Ko

Jack, Corina en Ko

Ze moeten van ver komen, ik heb er alle begrip voor, en daarom is een update erg gewaardeerd. De kat KO moet er altijd bij, en ze blijft behoorlijk imposant om te zien.

Vele updates komen er momenteel aan. Ik heb ze in de wachtrij gezet, maak je dus niet ongerust, ik zal ze één voor één laten zien.Er zitten fraaie exemplaren tussen, en het doet me plezier om deze mooie evoluties te volgen.

Dit keer is Jack aan de beurt. Het zijn koi die al een tijdje weg zijn uit het arsenaal van Interkoi, dus altijd leuk om deze nog eens terug te zien.

Ik zal ook telkens het filmpje bij aankoop laten zien, zodat je een idee hebt van de ontwikkeling. De commentaar is van Jack zelf, dus heb ik zelf niet geschreven…Hoe makkelijk kan het schrijven van een nieuwsitem zijn !

Sanke 1503062 van de Momotaro contest..

Het was duidelijk bij deze Koi , net als bij Double Dot trouwens dat ze zich in hun element voelde dit seizoen. Maar liefst 10 cm groei , nu 70 cm groot. Kijk eens goed naar die huid ondanks de lengte toename . Klei en algen hebben hun waarde weer bewezen.

Beni is gewoon heel goed , net als het Shiroji. Sumi zit er genoeg maar toont wat minder door de groei en wat hogere watertemp. Body heeft meer spiermassa gekregen en dit word ook gewoon een grote mannelijke koi met zover een goede body. Kijkend naar de bloedlijn ouders had ik ook niet anders verwacht . Zeker ook als je de koi zag als tosai, zover maakt deze Sanke het waar. Even zien hoe dit verder zal gaan !

Filmpje bij aankoop, maart 2015

De sanke september 2016

Filmpje van de SFF Sanke 1510018.

Deze zware dame deed 5 cm afgelopen seizoen , nu 65 cm groot. Niet gebouwd voor lengte , maar wel voor massa ! Fraaie huid , hoogwaardig beni en sumi , een verhaal wat nog niet klaar is. Klein beetje secundair hi op de gesneden neus is jammer maar bijna een SFF handelsmerk.

Filmpje bij aankoop, september 2015

De sanke november 2016

Bij Gert jan zwemt de 1409039 Taniquchi Sanke , de koi laten beide dezelfde ontwikkeling zien. Je ziet precies bij wie de ouderdieren weg komen. Misschien nog een filmpje van deze koi dit seizoen. Ben zeer benieuwd hoe de 1510018 finishen gaat qua bouw , de indrukwekkende SFF bouw of toch een echte moby dick ?! Volgend jaar weer !

De TM Kohaku KO-V14-04241

Maar 5 cm groei dit jaar. Totaal lengte 75 cm. Body liet wel meer massa zien. Let eens op het hoofd ! Huid is gewoon heel erg goed. Volop toekomst zover.

Kohaku bij aankoop april 2014

De kohaku oktober 2015

De kohaku oktober 2016

Een groei van slechts 5 cm van yonsai naar gosai ? Zou je hier toch eens niet goed over nadenken ? Als je dit per jaar blijft volbrengen, zelfs met een afname van 1 cm per jaar, dan krijg je achtereenvolgens 75 +5 = 80 + 4 = 84 + 3= 87 en ga zo maar verder !!! hmmm....

Interessant om de volledige levensloop van de koi te kunnen volgen. Dit kan enkel als er updates van de koi binnenkomen natuurlijk, en niet te vergeten de bijhorende code van de koi te noteren.

Het archief wordt ieder jaar groter en groter, en het is moeilijk om een koi zonder code te vinden tussen al het geweld. Er zullen in de loop van de volgende weken nog een groot aantal updates volgen, en als er mensen zijn die ook een update willend doorsturen…doe maar ! Maak er wat interessante filmpjes bij van je vijver, en ik zal het wel aan elkaar lijmen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240