Je krijgt wat je verdient

Je krijgt wat je verdient

Meer kan je er niet over zeggen, het is een waarheid als een koe. Ik had gehoopt om de tategoi prijs weer eens te winnen, want dat vinden wij een bevestiging van datgene waar we voor werken, maar of je deze ook krijgt moet je altijd afwachten.

Dat de strijd hevig en bits ging zijn wisten we al langer en een kleine prognose maken is altijd moeilijk. Ik had de kansen redelijk goed ingeschat, maar was toch blij dat ik op de valreep nog even de gewenste prijs van adult tategoi in de wacht sleepte.

Het was op het laatste moment en ik weet niet of alle prijzen ondertussen al gegeven zijn, maar ik zal je even de prijzen opnoemen die wij tot hiertoe hebben.

Als voornaamste en de door ons meest begeerde prijs natuurlijk de “adult tategoi” voor een sanke van Sakai FF.. Mijn show kan niet meer stuk. De tategoi prijs heeft natuurlijk naast deze bijzonder mooie prijs ook de eerste prijs gewonnen.

Nog een flinke prijs, niet alleen de 1ste prijs maar ook nog eens de beste in zijn variëteit was de ongenaakbaar mooie kohaku van Momotaro.Hier kan je je alleen maar happy bij voelen want dat zijn 2 dikke prijzen.

Een niet te onderschatten prijs, maar dat moet ik even toelichten was de 2de prijs voor de dankbare sanke van Momotaro die zich heeft moeten weren tegen koi die voor de grote prijzen gaan. Ze is 7 cm te klein om mee te dingen naar het allerhoogste, dus deze prijs schat ik bijzonder hoog in.

Dan heeft een ginrin kohaku een 2de prijs gehaald in zijn size.. Nogmaals ik weet niet of er nog andere prijzen volgen want ze waren volgens mij nog bezig, maar dat zullen we morgen dan maar zien.

Daarnaast heb ik 3 koi meegegeven aan Fabio die naar Italië vertrekken, en van deze 3 heeft de maruten kujaku een 2de prijs behaald, maar ook hier hetzelfde probleem als met de sanke, een moeilijk maat om te winnen tegen koi die 7-8 cm groter zijn,

Daarnaast heeft ook de kohaku van Momotaro een 1ste prijs behaald, ook niet onbelangrijk natuurlijk. En dan nog te bedenken dat deze nog maar nisai zijn…het zijn toch ook koi die door ons werden aangekocht.

Fabio was bijzonder blij, temeer omdat 2 van zijn eigen gekweekte koi ook een 1ste prijs hebben behaald. Hij had wat bier op, maar ik kreeg een dikke knuffel…

Alleen kwam Beereke met een kapotte schoen, zijn zool was los van zijn schoen die heb ik even moeten opkalefateren zoals je op de foto’s kan zien….

Voor de rest heb ik de ganse dag klanten ontvangen en gesproken. Ik heb nog een filmpje gemaakt met een overzicht van prachtige bonsai en voor de rest is er niet veel nieuws te melden.

Wat betreft de GC. Deze had ik gisteren in dit filmpje al voorbestemd om de grootste prijs te behalen, en volgens mij terecht. De Grand Champion werd trouwens door Kentaro Sakai onmiddellijk al aangewezen als de beste koi van de show...

Meer afbeeldingen

Je krijgt wat je verdient: afbeelding 1
Je krijgt wat je verdient: afbeelding 2
Je krijgt wat je verdient: afbeelding 3
Je krijgt wat je verdient: afbeelding 4
Je krijgt wat je verdient: afbeelding 5
Je krijgt wat je verdient: afbeelding 6
Je krijgt wat je verdient: afbeelding 7

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240