Je zou bijna een koi willen zijn

Je zou bijna een koi willen zijn

Ik ben niet snel verbaasd of ik ben niet snel verwonderd, maar als ik dit zie, dan moet ik toch even bewonderend slikken.

De opgroeifaciliteit die ik samen met een collega doe ziet er niet goed uit, maar geweldig, het lijkt wel een plaats om in het huwelijk te treden.

Complimenten aan de bouwheer, dat in ieder geval, en ik ben zeker dat de koi zich hier in hun sas zullen voelen.

Woensdagavond of donderdagmorgen gaan de koi er naartoe, dat moet ik nog even bespreken en het hangt nog van één formaliteit af.

Wie nog gebruik wil maken van deze opgroeifaciliteit, en de koi nog even wil zien, moet snel naar Arendonk komen, want bij de opgroeifaciliteit is het niet meer mogelijk.

Deze blijft geheim en de koi worden er niet gebowld, tenzij voor nazicht of voor een update, en dat zal dan maandelijks of om de 6 weken eens gebeuren.

Uiteraard zal ik verslag uitbrengen als ik ze ernaartoe breng. Iedereen heeft zijn mond altijd vol over de tosai die geschikt zijn om 80 cm te worden….wel die zijn er nu !

Voor Vincent moest ik gisteren 2 koi bowlen die op dit ogenblik te koop stonden voor 300 euro per stuk.

Ik heb dan ook het filmpje gemaakt en ik moet helaas toegeven dat het niet mijn ding is, maar als je prijs kwaliteit vergelijkt moet je hier niet aan twijfelen.

De beslissing is nog niet gevallen, maar ik zal de beslissing zelf nemen. Als je deze kwaliteit ziet voor dit geld, dan moet je snel zijn, want deze avond verdwijnen ze in de anonimiteit.

Zuiver shiroji, glanzend beni, goede afstamming want ze komen uit Sakai bloedlijnen, maar de koi horen niet meer thuis in mijn bestand, want ik wil een andere richting uit. Dat is trouwens ook de reden van de zware kortingen. Toen ik ze echter in de bowl zette, had ik toch spijt van deze korting, want de koi zijn het dubbele meer dan waard….

Gisteren was het echter ook een heerlijke dag om open te houden. Enkele plezierige mensen kwamen de boel opvrolijken en dat maakt het altijd gezellig.

Ze komen van verre en zitten dikwijls op dezelfde golflengte als Interkoi. Daar kan ik dan ontzettend van genieten en dat maakt het leven van een koidealer zo mooi ! Ik ben bijzonder blij om in deze huidige maatschappij nog over deze klanten te mogen beschikken.

Een aantal promotiekoi bekijken kan geen kwaad, en er een ogon uitkiezen kan ook geen kwaad. Het zijn dankbare freetzakjes die bijzonder veel plezier bezorgen aan de kopers.

Tenslotte werden er 3 kopstukken mee naar huis genomen, waaronder een tosai uit de supercollectie die normaal naar de nieuwe opgroeifaciliteit zou gaan, een tosai uit de collectie van Matsue die normaal in mijn opgroeifaciliteit zou blijven en de ogon.

Rudie neemt ze liever zelf mee naar zijn eigen opgroeivijver en het is altijd leuk om te zien hoe ze zich daar gedragen. Blijkbaar voelen ze zich goed in hun sas daar in Zeeland…

Een quarantaine faciliteit/opgroeibak van 11 kuub voor een paar tosai…wat kan je nog meer verlangen….Ik hoop dat ze er veel plezier aan zullen beleven, en vooral is het een goed vergelijkingspunt met de koi die ik hier laat opgroeien.

Denk eraan

Dit weekend ben ik NIET open. Ik ben in Oldenzaal op de Euregio show.

Meer afbeeldingen

Je zou bijna een koi willen zijn: afbeelding 1
Je zou bijna een koi willen zijn: afbeelding 2
Je zou bijna een koi willen zijn: afbeelding 3
Je zou bijna een koi willen zijn: afbeelding 4
Je zou bijna een koi willen zijn: afbeelding 5
Je zou bijna een koi willen zijn: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240