Wedstrijdkoi 2018

Wedstrijdkoi 2018

Ik heb besloten om de wedstrijdkoi te verloten op zaterdag 16 juni 2018 en niet zoals eerst gepland tijdens de Euregio koishow, er is dan al genoeg te doen...

Hoe zal alles in zijn werk gaan ?

Ik zal zorgen dat er een ronddraaiend bord staat met alle loten die verdeeld zijn voor de wedstrijdkoi. Op dit ogenblik zijn dit 2048 loten.

Het zal snel beslist zijn. Ik zal het rad ronddraaien en een onafhankelijk persoon zal uitgenodigd worden om met een dartpijl het winnende lot te gooien.

Wie zou de geschikte persoon zijn om de belangrijke pijl te gooien ? Ik heb er op dit ogenblik nog niemand voor in mijn gedachten, maar ben altijd bereid te luisteren naar voorstellen.

Misschien weet iemand van jullie wel wie geschikt zou zijn om de toch belangrijke pijl te gooien. Het mag man of vrouw zijn, en als ik geen voorstellen krijg dan zal ik zelf wel iemand kiezen…

Tegelijkertijd zal ik die dag ook zorgen voor een hapje en een drankje zodat we er tegelijkertijd een gezellige namiddag van kunnen maken.

Het zou fijn zijn te weten wie er zal komen, maar er is geen verplichting. Wie graag komt prima, maar een seintje geven als je wel komt is nog beter.

Ondertussen heb ik de tijd genomen om de vijvers een poetsbeurt te geven en in te delen. Natuurlijk kan ik het dan niet laten om een filmpje te maken van de nog aanwezige koi en zeg nu zelf…zien die er niet interessant uit ?

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml