Klanten nee Koi vrienden

Klanten nee Koi vrienden

Leuk om samen steeds een stap verder te gaan. Volgend jaar bestaat Interkoi Nederland alweer 5 jaar en het is geweldig om te zien hoe al mijn eerste klanten nog steeds betrokken zijn bij InterkoiNederland. De titel geeft al duidelijk aan het zijn door alle intense contacten en belevenissen geen klanten maar Koi vrienden gebleven of geworden.

Sommige hebben hun vijver of filter aangepast andere zijn nu bezig met het vergroten van de vijver en willen daarom ook hun bestand veranderen. De Interkoi groep probeert dit allemaal zo goed mogelijk te begeleiden, en op onderstaande Kohaku was ons oog op gevallen, en als lievelingskoi geselecteerd. Zag het in eerste instantie somber in toen ik de Koi samen met Raymond bekeek, maar beloofde mijn uiterste best te gaan doen. 

Nu is het zo dat Koi die op de veiling aangeboden worden door heel de wereld bekeken worden, en niet allemaal tegelijk op hetzelfde tijdstip aangeboden worden. Zijn tweede keus was dan ook eerder aan bod, dus lastig want lukt het niet met zijn budget om zijn eerste keus te pakken te krijgen is zijn tweede keuze waarschijnlijk al weg. Koi waar veel interesse en strijd om is worden per bieding op eindtijd steeds met 5 minuten verlengt en in deze tijd kan er nog een hoger bod uitgebracht worden, terwijl je ondertussen ook de andere biedingen wil volgen. Best heftig want per telefoon heb je dan contact met de klant, per facebook met Luc om overleg te hebben en ondertussen probeer je de mogelijke haalbare koi nogmaals goed te bekijken en de biedingen te volgen. 

Maar genoeg geklaagt ! Ik ben harstikke blij dat ik het voor elkaar kreeg om twee fantastische Kohaku naar de Benelux te halen:

kohaku KO-V21-157

Bekijk het filmpje Kohaku van de Momotaro veiling. Deze kohaku heeft zeer goed beni, sashi en kiwa is nu al erg goed en het patroon is speels en leuk om te zien. Odome is precies goed stevige brede kop en dik staartstuk en shiroji is super. Deze dame blijft nog een seizoen in Japan en zal vermoedelijk rond 57/60 cm zo tegen het einde van het jaar over komen. Koi komt dan binnen als jong nisai wat een hele andere indruk zal geven, we zijn benieuwd naar de ontwikkeling.

Kohaku KO-V21-148 

Bekijk het filmpje Kohaku met speels lepel patroon deze 8 maanden oude dame is al 44 cm groot en zal samen met mijn andere aankopen van de vorige veiling rond 25 mei aankomen op Schiphol en in mijn eigen opgroei plaats gaan nemen.

Probeer zo voor ieder budget wat te zoeken en samen met de hele fraaie Sanke die hier al rond zwemmen Sanke met code NL2101-21010 komen deze hele leuke selectie kohaku nog binnen Kohaku 7th momotaro veiling 2021.

De eerste reserveringen op de Kohaku zijn al binnen en worden vanaf foto en filmpje geselecteert en aangekocht. Mochten ze live na binnenkomst toch niet voldoen mag er altijd nog geswitcht worden en een andere koi uitgezocht worden.

Gaat weer een leuke zomer periode worden met dit seizoen alleen maar Momotaro.

EXTRA INFORMATIE

Dit weekend wordt er ook de laatste online veiling van Momotaro gehouden van het voorjaar.. Het zal niet eenvoudig zijn,  maar het aanbod is dan ook de moeite. Wat wel spijtig is, is het feit dat ze de betere koi vanaf een onmogelijke prijs te koop hebben gesteld. Dat zijn de koi die we willen, maar door de beginprijs al zo goed als onmogelijk aan te kopen. Als de startprijs lager is, heb je nog kans als er eentje door de mazen van het net glipt...nu is dat zo goed als onmogelijk. Neen, dom zijn ze niet.

Ga toch maar kijken en contacteer me indien je interesse hebt !

 

Meer afbeeldingen

Klanten nee Koi vrienden : afbeelding 1
Klanten nee Koi vrienden : afbeelding 2
Klanten nee Koi vrienden : afbeelding 3
Klanten nee Koi vrienden : afbeelding 4
Klanten nee Koi vrienden : afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Peter De Clercq

Mooie kohaku..... maar begin maar is te kiezen. Niet gemakkelijk vind ik.


interkoi

Ik heb de veiling opgevolgd en ik begrijp  als geen ander hoe moeilijk het is om een koi niet of wel aan te kopen. Ik ben blij dat je ditmaal echt doorgebeten hebt om deze 2 koi toch in je bezit te krijgen. Veilingen in online time zijn frustrerend...de uitkomst is onvoorspelbaar.

Johan

Deze titel/omschrijving op de Momotaro veiling is voor mij nieuw 😀

Tosai-2y old-Female


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74