Laatste kans voor de overkapping

Laatste kans voor de overkapping

Als je naar het buitenland verhuisd, bent altijd een hele goede en trouwe klant geweest bij Interkoi, dan vind ik het niet meer als mijn plicht om deze mensen te helpen.

De overkapping is een moeilijk verhaal. Ik weet dat het niet zo eenvoudig is om de overkapping te verkopen, vermits deze op maat is gemaakt. Ze is 2 jaar geleden door mij verkocht via vijveroverkappingen.nl wat de kwaliteit garandeert. De maten zijn natuurlijk het meest belangrijk. De overkapping is 228 x 1078 cm en heeft enkele aanpassingen speciaal voor hun gemaakt.

De vijver stond namelijk dicht tegen het huis, zodat er een insprong is gemaakt met een doorzichtige zijde zodat ze de koi konden zien tijdens de winter.

Normaal zou het eenvoudig zijn de overkapping aan te passen als je wat handig ben, en dan doe je een goede zaak.

Ondertussen heb ik de overkapping bij mij even opgesteld zodat mensen die interesse hebben even kunnen komen kijken. Dit moet dan wel voor maandagavond gebeuren, want dinsdag breek ik de overkapping terug af.

Het opstellen is vrij eenvoudig, en ondanks het feit dat Johnny en ik geen benul hadden hoe deze moest opgesteld worden en er wat zoekwerk aan te pas kwam, werd ze op minder dan een uur in elkaar gestoken. Eenmaal gedaan kan ik zeggen dat je het geheel makkelijk alleen binnen het uur opstelt...het is poepsimpel...

Afgebroken en goed opgetast, neemt de overkapping een minimale plaats in van ongeveer 250 cm op een 50 cm, meer niet, dus makkelijk op te bergen.

Ze zouden er nog graag 1000 euro voor ontvangen, en ik nodig je graag uit om even te komen kijken. De filterinstallatie is van bijzonder goede kwaliteit, en zal in de loop van de volgende weken misschien opgesteld worden bij interkoi. Hier vind je de uitleg over de filterinstallatie.

Enkel de 2 flowfriendpompen aanwezig kosten normaal nieuw samen al 5000 euro. De trommelfilter en de verschillende kamers zijn tiptop in orde zoals je kan zien en zijn allemaal niet ouder dan 3 jaar. Voor een beginnende koiliefhebber een uitgelezen kans om een populair systeem te hebben.

Indien de filterinstallatie niet in zijn geheel kan verkocht worden, is het mogelijk de flowfriend pompen aan te kopen voor 1250 euro/stuk. Dit kan enkel nadat de complete filterlijn een tijdje te koop heeft gestaan. Liefst wordt de filterlijn in zijn geheel verkocht...

Wat betreft de koi, daar zal ik in de loop van de volgende week meer informatie over geven. Ik hoop met deze informatie meerdere mensen warm gemaakt te hebben. Ik weet dat het moeilijk zal zijn om de overkapping te verkopen, maar wie niet waagt niet wint…

Ik ben morgen geopend van 10.00 tot 12.00 uur...langer indien nodig !

Meer afbeeldingen

Laatste kans voor de overkapping: afbeelding 1
Laatste kans voor de overkapping: afbeelding 2
Laatste kans voor de overkapping: afbeelding 3
Laatste kans voor de overkapping: afbeelding 4
Laatste kans voor de overkapping: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240