Mei, de maand van de waarheid

Mei, de maand van de waarheid

De tijd vliegt, en hoe ouder je word hoe sneller de tijd lijkt te vliegen. Het wordt echter tijd om actie te ondernemen om de laatste koi te verkopen. Geen makkelijke klus, ondanks het feit dat er nog bijzonder goede en mooie betaalbare koi in Arendonk rondzwemmen.

Het zijn nog 89 schoonheden die ik moet proberen aan de man te brengen, en het zou fijn zijn moest me dit lukken. Eind april zullen of zouden bijna alle koi die verkocht zijn moeten opgehaald worden en kan ik de 2 grote vijvers leegmaken.

De overblijvende koi in de grote vijvers zulllen naar de 3 vijvers vooraan geplaatst worden. De meeste klanten weten wel wat ik bedoel. Wanneer ik dan begin met de afbraak van de 2 grote vijvers staat nog niet vast, maar dat zal in de loop van de daaropvolgende weken beginnen.

Ik nodig bij deze alle koiliefhebbers uit om een poging te wagen om de overblijvende koi te bekijken en indien mogelijk natuurlijk aan te kopen. Het zou de kers op de taart zijn moest me dit nog gaan lukken.

Ik zal daarom alle prijzen van de koi in Arendonk in de loop van de dag verwijderen en open laten voor onderhandelingen. Alles kan, alles is mogelijk in de loop van de volgende weken, dus laat je verrassen en misschien vind je wel wat je zoekt.

Het aanbod is vrij omvangrijk met uiteraard vooral aandacht voor de gosanke natuurlijk. Van groot naar klein moet je rekenen op koi van 30-35 cm naar maximaal 70 cm momenteel. de echte grote kanonnen heb ik niet meer.

Het is nu éénmaal het einde van een tijdperk, en zoals ik al eerder zei, is het de bedoeling om waardig afscheid te nemen indien dit mogelijk is. Uiteraard zal ik André van Interkoi Ameide blijven ondersteunen, hij verdient dit. 

Ik raad zelfs de mensen aan om een kijkje te gaan nemen bij Interkoi Ameide. De kwalteit die er momenteel zit is ongezien, en het aanbod is enorm uitgebreid. Bovendien is André een echte showkikker, in die zin dat hij heel graag aan de koi shows meedoet, in tegenstelling tot mij.

Hij heeft ook het materiaal en het goede oog om resultaten te behalen op eender welke koishow. Wij zullen beiden trouwens aanwezig zijn op de Belgische koishow, dus je bent altijd welkom om even een bezoek te brengen aan onze stand.

De ganse maand mei zal dus in het teken staan van de verkoop van de laatste koi. Profiteer ervan.

golden cornDe veiling van deze week komt langzaam op gang. Het is natuurlijk nog vroeg dag, want het einde van de veiling is pas zaterdagavond, maar laat je niet verrassen en maak nu al bekend welke koi je zou willen.

Zoals reeds gemeld, zullen alle verkochte koi geleverd worden op 19 april. De facturatie en betaling dient uiteraard via Duitsland te gaan, want de veiling is georganiseerd door Michael. Ik zet toch ook nog graag even de aandacht op de eerste koi van de veiling.

Dit is een golden corn die in principe iedereen als het grote voorbeeld van golden corn wil bezitten. Moest ik nog verder blijven doen, zou ik deze zelfs voor deze minimale prijs durven aankopen. Bovendien ken ik deze golden corn bijzonder goed, want ik kocht deze aan als tosai.

Toegegeven er is een kleine kleurschakering op het hoofd, maar dat zou je haar moeten vergeven. Weet je dat er handenvol geld wordt uitgegeven in Azië om golden corn met deze unieke uitstraling te pakken te krijgen ? Het is een schoonheid in alle facetten.

Mijn handen kriebelen in ieder geval om deze schoonheid niet te laten passeren, maar helaas...ik moet wel ! Ben je nog niet ingeschreven op onze veiling website ? Doe het dan nu en maak kans om een koi te scoren op dit super aanbod.

 

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml