Mijn dikkertje nog eens gebowld

Mijn dikkertje nog eens gebowld

Het was een lange tijd geleden dat ik ze nog eens gebowld heb. Ik heb ze de winter rustig laten doorzwemmen zonder te veel te storen.

Ik weet dat ze niet veel medestanders heeft, en ik weet dat ze veroordeelt wordt omdat de bouw niet beantwoord aan de geldende normen, maar ik kan er dus echt van genieten.

Ik zou ook willen dat ze nog een groei in haar lijf had. Ik heb ze niet gemeten, want het interesseert me niet hoe groot ze is. Ik geniet van haar uitstraling, ik geniet van haar mogelijke toekomst, en ik geniet van datgene wat ze wel is. Ze is totaal anders dan alle andere rondzwemmende koi.

Wat ik wel op prijs zou stellen is dat er mensen zijn die reageren om te weten te komen hoe de verhouding in werkelijkheid is. Je hoeft je mening niet uit te spreken, zeg gewoon, ik ben voor of ik ben tegen. Wil je het onderbouwen prima, maar ik heb er ook geen problemen me als je tegen bent. Ik ben in ieder geval voor...

De showa die erbij zwemmen, het zijn trouwens allemaal showa valt me nu op, zijn respectievelijk een showa van Sakai. Dat is degene met het onderliggende sumi op het hoofd.

De tancho showa werd op de veiling van Momotaro in april 2015 aangekocht. Ze is momenteel aan een hele positiever verandering bezig, en dan heb ik het vooral over de body en de totaaluitstraling.

Ik heb het tegenwoordig graag dat de koi traag ontwikklelen en niet geforceerd ontwikkelen, het is zoveel dankbaarder. Het enige probleem…je moet geduld hebben.

De laatste showa kocht ik ook als tosai aan, maar dan in april 2014. De showa is nu dus yonsai, en ik heb altijd verliefd naar deze showa gekeken.

Ik wist toen ik ze kocht dat ze niet de bouw had om supergroot te worden, maar kijk naar dat velletje. Het is een plezier om ze in de bowl te zien en de metamorfose te mogen bewonderen die ze ondertussen ondergaat. Wat kan het toch mooi zijn nietwaar.

Tenslotte kwam men nog kijken naar een koi die wij hoog inschatten, en waar wij niet 100 maar 110% achterstaan. een sanke van Sakai FF uit de bloedlijn Miss Japan III.

Of ze verkocht is moet ik nog even afwachten, want het is een koi uit de hogere regionen, en het zijn koi die je niet zomaar kunt te pakken krijgen. Waar ze naartoe zou gaan is anders wel de moeite om op te volgen. Het is ditmaal niet zo ver uit de buurt, in een vijver die 90 kuub is, en waar alles voor handen is om een geweldige toekomst tegemoet te gaan.

Vandaag ga ik alle prijzen op de site terug aanbrengen. De meeste koi heb ik nu gezien, en een update van prijzen is dringend nodig.

Ik hoop ook de foto’s en de filmpjes te ontvangen van de 75 serie, en ik heb een bijzonder goed gevoel van datgene wat ik al gezien heb. Ik ben nog aan het broeien over de prijsvorming, want ik wil tot het uiterste gaan om werkelijk alle klanten en niet klanten een goede deal te gunnen. Wacht zeker de informatie af als je al plannen hebt...

Volg de website, want het wordt spannend. Er hebben zich al mensen aangeboden om ook een soort beoordeling te geven. De beoordeling door anderen wordt in een apart overzicht gestoken, zodat er misschien een vergelijk is tussen mijn groep zeg maar, en de groep van anderen.

Je kan altijd leren, en als je mee wil beoordelen, geef dan maar een seintje dan noteer ik dit. De informatie die hier uit komt, zal ik altijd meedelen.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240