Mijn eerste aankoop

Mijn eerste aankoop

ik wou er enkele meer aankopen, maar het lukte me niet om een degelijke prijs te krijgen voor de 3 die ik geselecteerd had.

Daarom heb ik het maar gehouden bij de tancho showa omdat hier toch vrij veel vraag naar is. Helaas komen ze uit de vijver met tosai die nog geen mannen zijn, zo noemen ze dat hier.

Met andere woorden deze koi zouden vrouwen kunnen zijn met een grote mate van zekerheid. Vermits ik toch probeerde om een deftige prijs samen te stellen, was het antwoord van Daisuke heel eenvoudig: als het vrouwen zijn, en ze zijn vrouwelijk door hem gesext momenteel, verlies ik veel geld, waarop ik antwoordde dat ik veel geld zou verliezen als het mannen waren.

Ik heb de tancho showa in ieder geval goed bekeken, en alle voortekenen wijzen op vrouwelijk. De gewone showa ook, maar bij de prachtige zuivere sanke heb ik mijn twijfels....Daisuke lacht er eens mee, want hij weet precies wat hij in de kuip had.

Ik heb het dus bij deze expressieve tancho showa gelaten, en de andere niet aangekocht, tenzij er op korte termijn zich een koper aanmeld.

Ik kan ze wel niet goedkoop aanbieden, maar dat heeft zijn reden, want anders zou het niet kloppen. De tancho showa en de showa meten 35 cm, de bloedmooie zuiver sanke meet 32 cm. Je kan ze zo op de show inzetten...

Wie een bloedmooie sanke zoekt...niet twijfelen...

De showa 1712002

De sanke 1712003

Alle 3 zusterlijk samen

Als er iemand is die de showa of de sanke wel wil aankopen, dan mag hij me dit melden, moesten ze er nog rondzwemmen, dan kan ik de deal nog altijd rondmaken. Ik zet ze dadelijk op de website, maar overmorgen haal ik er de 2 die niet zijn aangekocht eraf.

Een voorproefje van de veilingvissen kan nooit geen kwaad, en je zult zeker een aantal koi herkennen. Ik verbaas me toch telkens om deze koi in het echt te zien, want ze zijn gewoon geweldig...

De korting op de prijzen

De korting op de prijs is enkel geldig bij aankoop terwijl ik in Japan ben, daarna zal de korting verdwijnen.

Wat betreft de leeftijd

Als de leeftijd niet juist bekend is, neem ik ongeveer het midden van het jaar, met name juni om de leeftijd aan te duiden. Ze kunnen ook in mei zijn geboren, maar ook later, dat kan ik niet bevestigen. De leeftijd klopt dus bij benadering.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137