Mijn lievelingssanke verkocht

Mijn lievelingssanke verkocht

De vernieuwde en verlaagde prijzen die buiten enkele toppers verminderd zijn naar een laagtepunt hebben blijkbaar toch hun nut gehad. Niet plezierig voor Interkoi maar blijkbaar toch nodig om enkele mensen verder over de brug te trekken.

Onmiddellijk werden er al nieuwe aanvragen gedaan en dat doet een mens toch deugd. Het is nodig dat de verkoop terug aantrekt, want de tijd is er rijp voor, anders heeft het geen nut om naar Japan te gaan in het najaar. De sanke is het eerste slachtoffer ! En wat voor één !

Ik kocht ze in februari aan dit jaar en ze kwam ergens in april naar Arendonk. Ze was bij aankoop 64 cm, na enkele maanden was ze reeds 69 cm en had nog niets van haar uitstraling verloren. Ik hou van dit soort niet conventionele sanke die evenwichtige patronen laten zien.

Als je daarbij nog eens de huidkwaliteit, het goede beni en de toekomstige sumi uitspattingen voor ogen houdt, dan zou deze wel eens kunnen uitgroeien tot een klepper van 90+ met de juiste coordinaten. Ik heb ze altijd fantastsch gevonden, maar ik kan er nu niet meer van genieten. Een laatste filmpje is een afscheid van een topper die ik niet snel zal vergeten.

Nadien kreeg ik nog een heel kort filmpje aan van haar aankomst in haar nieuwe verblijfplaats. Er is me beloofd om updates te blijven geven, laat ons hopen dat ze een geweldige evolutie laat zien. 

Ik wil nog een man in mijn vijver ! Dat kan,....zelfs van vrij goedkope mannen naar geweldige Momotaro mannen die ik heb rondzwemmen. Twee ervan spraken tot de verbeelding van de klant, en dan is het even een kwestie van bowlen.

Eén van zijn favorieten was deze man van Momotaro, maar deze moest het afleggen tegen een andere kandidaat man van Momotaro, namelijk deze meerstappen kohaku die me ook verbaasde toen ik haar in de bowl zette. 

Hij heeft het bijzonder goed gedaan en als je goed oplet zie je de fukurin al doorkomen. De zichtbare lengtegroei van 7 cm zal daar ook niet vreemd aan zijn, en van het moment dat deze kohaku body zal gaan maken, zal de fukurin ook meer zichtbaar worden. 

De mannen van Momotaro kunnen uitgroeien tot machtige kohaku, dat hebben ze reeds dikwijls bewezen. Deze valt hier zeker onder, maar dit zou wel op een andere plaats moeten gebeuren, want ondanks het feit dat de omstandigheden in Arendonk goed zijn, meer dan goed zelfs, maar die kunnen het niet halen tegen een vijver onder controle van een koikichi !

Een geweldige man in mijn ogen, (ik heb het over de koi!) met duidelijk toekomst potentieel. Mijn liefde voor deze koi zijn geen loze woorden, maar het meerstappenpatroon is zo revolutionair dat het de sandan of yondan patronen ver achter zich laat. Ik kan echt genieten van dit soort patronen.

De mannelijke kohaku stak zijn ogen uit, maar zijn zinnen bleven op een andere koi gericht, en de man zal dus nog even in de wachtkamer moeten blijven totdat er zich een andere klant aandient.

Om de één of andere reden verwacht ik vandaag redelijk wat volk. Ik  kan ernaast zijn, maar ik heb in ieder geval een groot aantal koffiekoeken besteld om de honger en de goesting van de klanten te stillen en te genieten van lekkere koffiekoeken.

Komt er geen volk, dan zal ik ze zelf wel opeten. Ik ben benieuwd of mijn neus mij gelijk geeft, ik zal je op de hoogte houden. Ik blijf in ieder geval tot 16.00 uur ter plaatse.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Olivier

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml