Mijn Tategoi sanke

Mijn Tategoi sanke

Het zijn de woorden van Polleke die nog eens één van zijn koi wil tonen, en daar ben ik blij mee. Gewoonlijk geeft dit prachtige beelden op van een gelukkig man en een gelukkige koi.

Het woord is aan de Polle: 

Hey Luc, dit is de sanke nog eens die ik gekocht had voor mijn 50e verjaardag . Ze groeit gestaag maar wel MET body , en zoals een doorgewinterde koikichi heb ik geleerd om naar elke koi anders te kijken dus ...bij deze mag het iets meer zijn haha.

De codenummer is SA-V17-10240 dus deze is zoals je weet op de veiling aangekocht in 2017 . Ze was dan ook al 61 cm op 17 maanden en dat is niet heiligmakend, maar dan heb je toch iets meer vertrouwen in wat het gaat worden.

Nu wilde ik eens weten hoe het dit jaar gaat dus even een check al moet het echte groeiseizoen nog beginnen en ze heeft toch al weer 2cm gewonnen (verleden jaar 1cm).

Deze sanke stond op mijn lijst toen van wauw… deze wil ik wel en het moest toch lukken dat jij die kon bemachtigen op de veiling ...dat was de juiste moment hehe. Zo heeft een koi dikwijls een mooi verhaal en hopelijk kan ik er nog jaren van genieten. Ach ja ze is nu 77cm .

Grtjs van de polle .

----------------------------------------------------------------------------------

Het is altijd leuk en interessant om ontwikkelingen van koi te mogen bewonderen. Zet jezelf in de kijker en stuur me filmpjes en foto's door van ja vijver met je koi, of bowl je koi zoals Polleke hier gedaan heeft, en voeg er nog een kort tekstje bij. Het wordt bijzonder graag gelezen.

Een kleine herinnering aan deze sanke toen ze aangekocht werd is in een zucht en een wip gebeurd. In totaal werden er 12 filmpjes van gemaakt en dit is het eerste filmpje bij aankoop, op 2 oktober 2017, en je kan nog steeds alle info vinden op haar pancarte. Is dat geen open boek ?

Je kan het ook ten allen tijde opvolgen onder de knop "koi evolutie"

----------------------------------------------------------------------------------

AANBIEDING VAN HET MOMENT

Een bijzonder aangename kohaku zwemt reeds iets te lang rond in Arendonk. Het wordt tijd dat ze een eigen nestje vind. Daarom dat ik ze probeer even te promoten, je weet nooit of er iemand gelukkig mee is. Ik doe het in het belang van de koi, niet in het belang van mijn portemonnee.

Het gaat over deze meerstapskohaku van Takigawa. De vraag die ik me moet stellen is, hoe kan ik deze aan de man brengen ? Altijd een moeilijke vraag waar bijna geen gepast antwoord op kan gegeven worden.

Ze is 5 jaar jong, meet iets over de 65 cm momenteel en is in mijn ogen een bijzonder aangename kohaku om te zien. Ik zie geen bijzondere foutjes, ik zie een mooie meerstapskohaku met een aangenaam voorkomen. Een topper ? Als je deze kohaku graag ziet, dan is het een topper. 

Zoals ik al dikwijls zeg: er is slechts 1 Grand Champion, maar er zijn duizenden koi die geen Grand Champion, en daar hoort deze  ook bij. Wat heb ik verzonnnen om deze koi toch proberen een plaats te kunnen geven ?

Ik ga de koi onder "nieuwe koi aanwinsten promoten" en de prijs automatisch laten zakken van de normale verkoopprijs naar een schijntje van haar waarde en dit met 100 euro per dag. Iedere dag zal er dus 100 euro van de prijs afgeteld worden totdat ze een bedrag bereikt dat bedroevend laag is.

Je kan haar levensloop trouwens volgen via de toegevoegde filmpjes die je kan vinden op de pancarte. Als dat geen zekerheden geeft ? Dat kan toch niemand tonen, of wel ?

Welk de bodemprijs is laat ik in het midden. Wacht het moment af waarop je beslist om de koi aan te kopen. Is de dag bereikt dat je budget toereikend is en je met de prijs kan leven ? Contacteer me dan !

 

Meer afbeeldingen

Mijn Tategoi sanke : afbeelding 1
Mijn Tategoi sanke : afbeelding 2
Mijn Tategoi sanke : afbeelding 3
Mijn Tategoi sanke : afbeelding 4
Mijn Tategoi sanke : afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Matthijs

555

Polleke

555


Johan

555

Polleke

555


Wim DW

555

Polleke

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml