Mogen wij trots zijn

Mogen wij trots zijn

Natuurlijk mogen wij trots zijn ! Wij heeft er wel niet genoten van de prachtige wielerwedstrijd van de Olympische Spelen en de gouden medaille van onze Flandrien !

Wij Belgen zijn al niet zo chauvenistisch als anderen, maar wie heeft er niet genoten van de formidabele prestatie van Greg van Avermaet ! Ik in ieder geval wel, en dat wil ik ook belonen.

Dit heb ik vertaald in het volgende:

Gisteren heb ik bijzonder veel goede films kunnen maken. Ten eerste omdat ik een update wou krijgen van het bestaande bestand, maar ook om de koi onder te verdelen in bepaalde collecties.

Zo heb ik alle koi van Dainichi, de D-collectie genoemd, de koi van Ogata de 01-collectie want ik heb ook nog wat Okawa, die ik dan maar de O2-collectie heb genoemd en dan de T-collectie van Taniguchi.

Stof genoeg dus om naar te kijken. Hier zitten bijzonder veel goede tosai tussen, en vermits de kroon nog eens op het werk gesteld werd door onze formidabele Flandrien, wil ik er nog een extra promotie bijvoegen.

Greg van Avermaet is 31 jaar. Al de koi die op de site vermeld zijn en die geprijsd staan, kan je vanaf vandaag tot en met woensdagavond aankopen op de volgende voorwaarden.

Bij aankoop krijg je een korting van 31% op de aangeboden prijs, die vertaald wordt in een waardebon. Deze waardebon is geldig tot eind 2016. Wat wil dat in de praktijk zeggen !

Als je een koi aankoopt van 100 euro, krijg je automatisch een waardebon van 31 euro, die je kan gebruiken voor een andere aankoop, hetzij bij de aankoop van een koi, of de aankoop van het probites voer !

Nog een extraatje

Als je een koi aankoopt tussen vandaag en woensdagavond 20 uur, ben ik bereid de koi in te zetten op de koishow in Arcen, want ik heb 2 vaten afgehuurd, of later dit jaar op de Shinkokai koishow op de nieuwe locatie in Utrecht !

Wordt de koi 1ste, dan krijg je geen waardebon, maar dan krijg je het bedrag dat overeenkomt met de korting van 31% in cash terugbetaald.

Wordt de koi 2de, dan wil ik dat ook nog belonen met een korting die overeenkomt met 10% van het bedrag, dat ook cash terugbetaald wordt.

Eén bedenking: bij aankoop moet je kiezen tussen de waardebon of het inzetten van de koi op de show in Arcen of de Shinkokai koishow !

Waarom tot woensdagavond 20 uur ? Vanaf dan gaan de uitverkoren koi voor de show in retraite, met andere woorden wordt het voeren stopgezet ! Bovendien zal ik overleggen of de koi kans maakt om een prijs te halen of niet op één van de 2 shows.

Er zitten bijzonder goede koi tussen, en let vooral op de kwaliteit die er vanaf springt ! Sommigen zijn nog niet voldoende groot, want ze moeten het liefst 28-29 of 38-39 of 48-49 cm zijn om mee te dingen naar de eerste prijzen. Size does matters….

De D-collectie

De O1-collectie

De O2-collectie

De T-collectie

Doe er je ding mee, maar genieten van de filmpjes van deze tosai is een koud kunstje !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137