Mooi nieuws van Niels en Maryam

Mooi nieuws van Niels en Maryam

Je weet wel, de liefhebbers van Japan die verleden jaar een reisverslag op de website hebben laten zetten over hun Japanreis !

Blijkbaar zijn ze dit jaar opnieuw naar Japan geweest, en kreeg ik van de week dit bericht aan van Niels:

Hallo Bompa. .. ik wou je nog hartelijk bedanken dat, mede dankzij interkoi. .dit jaar m'n droom is uitgekomen en op visite geweest ben bij momotaro. Ook dank zij Toon en omdat ik klant bij U ben.

Het is in de zomer erg ongebruikelijk om mensen van buitenaf op de farm langs te laten komen. Maar ze hebben éénmaal een uitzondering gemaakt, wat deze Japan trip onvergetelijk maakt.

En zelfs nog de dag erna uit eten en op stap geweest met Daisuke, Toon en een ander stafmedewerkster een ervaring om nooit te vergeten. .En ja Uw momo's zwemmen er goed bij, ze verblijven in de de grootste vijver van momotaro, in ieder geval eentje…

Te veel impressie in een keer. Weet niet meer of U er meerdere of een had zwemmen. In ieder geval een maruten.

Mooi om dit te horen… Ter informatie, er verblijven nog meerdere koi in de vijvers van Momotaro. Alle Momotaro koi die nog onder de knop "Japan Mudpond" staan, verblijven er. De maruten die jij gezien hebt is vermoedelijk deze maruten showa van Marc.

Vroeger had ik er veel meer van Momotaro die er nog een jaar extra verbleven, maar de voorwaarden tot een verblijf zijn iets te zwaar geworden. Langs de ene kant spijtig, langs de andere kant begrijp ik het wel…

Meer afbeeldingen

Mooi nieuws van Niels en Maryam: afbeelding 1
Mooi nieuws van Niels en Maryam: afbeelding 2

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240