Na regen komt zonneschijn

Na regen komt zonneschijn

De dag begon niet met Taniguchi, maar bij Momotaro. Ik moest nog kijken voor een tancho sanke voor iemand, dus moest ik nog even terug.

De koi van de ZNA koishow kwamen echter juist terug en werden overgezet. Ik kwam gelukkig op tijd om een filmpje te maken, en dat is altijd meegenomen.

Ik weet dat er veel prijzen werden gewonnen, vooral door de geweldige ginrin, maar ook de anderen deelden in de prijzen. Ik weet niet precies welke, maar dat zoeken jullie zeker wel uit.

De grote showa die je ziet zwemmen in de bowl is een dochter van Lion Queen en is 92 cm, een bonk van een koi….

Daana zijn we doorgegaan met de selectie van een aantal tancho, maar deze sanke sprong mij meteen in het oog en kon ik niet laten schieten.

Schitterende sanke met een bijzonder hoog kwaliteitsgehalte, dit zijn de koi die ik zoek maar die zo moeilijk te vinden zijn. Wat betreft mijn selectie bij Taniguchi, het is al bijzonder laat geworden en ik moet er morgen vroeg uit om naar de veiling te gaan.

De selectie staat ondertussen online, maar nog zonder prijzen en zonder verhaal. Dat verhaal hoort erbij want ik ben bijzonder gecharmeerd van deze koi.

Ik ga misschien woensdag de tijd nemen om alles te bekijken en de prijzen te berekenen met de mogeljkheden. Bekijk ze goed en het systeem blijft in grote lijnen hetzelfde als verleden jaar.

Wat betreft de prijsstelling, die zal ik zo snel mogelijk invullen, maar in dit geval komt er nogal wat rekenwerk aan te pas.De kohaku van Taniguchi, buiten de nieuwe tosai, zullen hoogst waarschijnlijk begin december binnenkomen.

Ik ben heel benieuwd voor morgen !

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240