Naar buiten met die handel

Naar buiten met die handel

Of er een gevoel bij te pas komt weet ik niet, maar als ze na het overzetten onmiddellijk beginnen te eten van de aanwezige algjes aan de zijkant, dan weet je genoeg.

Johan mag blij zijn met een sanke zoals deze, en als ze dan nog eens in het gezelschap van deze enorme nisai tancho zit van Ivan dan mag je volgens mij spreken van een superbowl.

Er zijn er echter meerdere naar buiten gegaan. Ik ga ze niet allemaal laten zien, een gedeelte ervan is voldoende.

2 Sanke die duidelijk geen problemen gehad hebben om 3 maanden binnen te zitten zijn deze beauties.

De toekomst straalt eraf. Eén van deze sanke zal zijn seizoen hier in de vijver vervolgen om deel uit te maken van de 20 genomineerden om een project te begeleiden. Zowel David als Philippe zullen hier volgens mij hun hartje nog aan ophalen.

De 2 kohaku die ik nu nog laat zien Hebben een speciale betekenis. De kohaku van Wim is diegene met de 2 dotjes en vinden wij geweldig. Ik hoop dat hij niet begrijpt waarom deze kohaku zo goed is….

De andere met zijn onevenwichtig patroon heeft een speciale plaats in ons hart omdat we daar bijzonder veel van verwachten. Ze zal speciale aandacht van ons krijgen, net zoals de andere trouwens.

Waarom ik zeg dat ze een speciale betekening hebben is door het feit dat ik ze gekocht heb als tosai en ze een seizoen heb laten doorgroeien bij Momotaro.

Als je dan het resultaat ziet van tosai naar jonge nisai, dan mag je van een succes spreken. Dat is nu ook het punt waar het precies om draait.

Binnen enkele weken ga ik weer terug om op zoek te gaan naar dit soort tosai. Ze zijn moeilijk aan te kopen, en prijstechnisch moeten ze aan veel voorwaarden voldoen om in Japan te mogen blijven.

Bij de gerenommeerde kwekers worden er redelijk wat eisen gesteld om de koi een extra seizoen te mogen geven, vooral bij Momotaro maken ze er nogal wat ophef over.

Als je echter het resultaat ziet, dan is het toch de moeite om erover na te denken. De veiling is op 27 maart en ik zal trachten een paar exemplaren op de kop te tikken.

IK BEN MORGEN NIET OPEN

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240