Nieuwsflash Magoi

Nieuwsflash Magoi

Er was iemand die achter een magoi vroeg. Nu kom je dit hier niet veel tegen, maar toen ik bij Marushin terechtkwam, zwommen er een paar rond.

Nu kan ik er wel eentje kopen, maar dat werkt zo niet. Ik heb bij Marushin geen koi naar mijn zin gevonden, en één koi alleen opsturen kost meer geld dan dat de koi waard is.

Hier alvast een filmpje van de magoi, waar ik de ginrin showa heb bijgezet. Misschien kan ik andere mensen warm maken om een magoi aan te kopen.

Groeien zouden die genoeg moeten doen, en ze waren behoorlijk zwart. Als ik dus enkele andere kandidaten kan opsporen die een magoi willen aankopen of een ginrin showa, dan zullen ze met snel moeten contacteren, want ik laat een box alleen transporteren als ik een box kan vullen.

Als ik geen kopers vind, moet ik het helaas laten schieten Rik. De prijs voor een magoi inclusief verzending en quarantaine is 175 euro/stuk, en het grootste deel hiervanwordt opgeslorpt door transport en BTW.

Voor de ginrin showa moet ik 395 euro hebben. Dit is een goede ginrin showa met een degelijke bouw, en het sumi is van een goede kwaliteit. Nog even herhalen, deze box moet verkocht zijn, of de deal moet ik helaas voorbij laten gaan.

Ik heb vandaag ZEER interessante aankopen gedaan. Wees er dus als de kippen bij als je wil scoren, want het aanbod dit ik tijdens mijn Japanreis doe, is slechts zolang de reis duurt.

Meer afbeeldingen

Nieuwsflash Magoi: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137