NIshikawa aan het woord

NIshikawa aan het woord

Af en toe laat ik wat filmpjes zien van Nishikawa San die bezig is met de opstart van zijn nieuw bedrijf en probeert een plaats te veroveren in de koiwereld. Geen eenvoudige taak, want de concurrentie is enorm.

Nu is het wel zo dat de kwekers in Japan elkaar wel helpen en niet bevangen zijn door jaloezie en achterklap. Ze zijn er voor elkaar en dat merkt men in al de aspecten. Uiteraard is er steeds onderlinge concurrentie, maar wel met respect voor elkaar.

Het wedervaren van Nishikawa is altijd te volgen op zijn YouTube account, maar niet iedere trouwe lezer volgt dit op. In deze rustige tijden is het een aangename rustpauze om toch iets te melden in het nieuwsitem, en vooral mooi om te zien wat de brave man allemaal doet.

Ik heb hem gekend van toen hij  nog bij Sakai FF werkte. Hij moest ons bijstaan als we ter plaatse kwamen om onze koi te laten zien en ons wegwijs te maken.

Bekijk hier het filmpje, altijd leuk om te zien.

 

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

mark

das jammer rini was en is daar gigant in nog heel veel dank rini


mark

zat vraag het aan rini terug te lezen was toen een geweldig iets is er geen koi kichi die dat ook kan 🙈

interkoi

Die tijd is geweest...die tijd is helaas voorbij, maar het is inderdaad zo dat het niemand zo goed kon uitleggen als Rini...


Matthijs

Vragen staat nog altijd vrij hè Mark ;-) er zullen door de regel mensen zijn die je willen helpen hier. Ofwel Luc of Ben ofwel een van de klanten ;-)


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur 
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74