Nishikigoi Chugoku district

Nishikigoi Chugoku district

Dit weekend begint de veiling van het Nishikigoi Chugoku district, een veiling waar ik al meerdere malen de laatste jaren fantastische koi heb gescoord.

De regio Chūgoku (Japans:中国地方, Hepburn: Chūgoku-chihō, uitgesproken als [tɕɯːɡokɯtɕiꜜhoː]), ook bekend als de regio San'in-San'yō, is de meest westelijke regio van Honshū, het grootste eiland van Japan. Het bestaat uit de prefecturen Hiroshima, Okayama, Shimane, Tottori en Yamaguchi. In 2010 telde het 7.563 428 inwoners.

Het gaat hier vooral over de Zuidelijke kwekers waaronder, Oyama, Tamaura, Omosako, Momotaro, Matsue, Ooishi, Koinichi, Kibi, Sakai Co, Takigawa, Taniguchi en Sakai FF. Het aanbod van de kwekers is gewoonlijk van heel hoge kwaliteit, maar dat zal je ook merken aan de prijzen dat de koi zullen gaan.

We leven in een veranderende wereld, en we moeten ons als bedrijf gaan aanpassen aan de huidige marktsituatie. Daarom zullen er in de toekomst andere maatstaven worden genomen die enorme veranderingen zullen teweegbrengen. Binnenkort zal  je hier meer nieuws van ontvangen, eerst orde op zaken stellen en duidelijke afspraken maken, vooraleer we van start gaan.

Op deze veiling zal al een eerste stap in die richting gedaan worden. Voorlopig zal ik nog altijd voor jullie bieden, en dat doe ik getrouw. Telkens als  er geboden wordt zal ik een screenshot maken van het bod, en als je wint, krijg je een laatste screenshot waarop te lezen is dat je gewonnen hebt. Leugens zijn dus niet mogelijk, en dat doe ik al langere tijd voor bepaalde klanten.

Wat ik bovendien ook nog eens altijd gedaan heb, is een correcte berekening doorsturen van hoeveel een koi kost. Geen onoverzichtelijke calculatie, maar een precies uitgewerkte berekening van alle kosten. Opener en correcter kan het niet ! 

Wel moet je begrijpen dat deze koi niet goedkoop weggaan. Je moet er rekening mee houden dat je mee aan het bieden bent aan de top van de koiwereld, het is dus geen eenvoudige zaak, en je zal moeten strijden om een koi te pakken te krijgen.

Ook moet je je bod in yen aan mij doorgeven. Heb je geen begrip van het bod, dan zal ik je zeker helpen. Op verzoek kan ik je mits een eenvoudige simulatie de waarde van je bod omzetten in een definitieve aankoopprijs. Met andere woorden als je bijvoorbeeld 200 000 yen wil bieden, dan zal ik je een screenshot geven met alle kosten vandien, aangepast aan de koi. Een volledig beeld krijg je dan van de kosten.

Nu moet je er wel rekening mee houden dat je voor 100 000 yen vermoedelijk geen koi kan kopen op deze veiling. Je zal meer moeten denken te beginnen van 300 tot 500 000 yen en hoger. Wil je meedoen ? Contacteer me dan naar de mogelijkheden. 

Indien er momenteel een koi zou aangekocht worden, dan moet deze wel azukari extra betalen, want er is momenteel geen mogelijkheid meer om koi op te vangen. Hou dus rekening met deze extra kosten.

Wij zorgen in ieder geval, voor de eerlijkst mogelijke en goedkoopste mogelijkheid om de topkoi aan te kunnen kopen. Een andere weg om deze koi te pakken te krijgen zal er niet meer zijn, en zal er niet meer komen. Om je een voorbeeld te geven.

Sakai Co had geweldige sanke van topkwaliteit dit jaar. Een groot deel dat in het gewone assortiment viel was al verkocht, maar de toppers werden mij  nog aangeboden. Helaas veel te duur om zelf aan te kopen en het risico te nemen. Toen ik in onderhandeling was met Sakai co kwam telkens ter sprake dat hij ze dan liever op de Chugoku veiling inzette omdat ze dan vermoedelijk meer zouden opbrengen. Kan je hem ongelijk geven ? Natuurlijk niet.

Je kan nu bijvoorbeeld ook Koinichi karashigoi aankopen, dit terwijl je anders via bepaalde kanalen moet gaan, wat zeker geen voordeel is. Zoals je ziet komen er mogelijkheden vrij, die vroeger onbestaande was. Je onafhankelijkheid wordt op dit ogenblik sterker dan vroeger. Er wordt een nieuwe weg vrij gemaakt, en die gaan we in de toekomst verstandig proberen te bewandelen.

Volg hier het aanbod van de Chugoku veiling

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Eric

555


Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml