Non gosanke in de lift

Non gosanke in de lift

Het antwoord gisteren via de emoticons was dus duidelijk. De stand 30 – 9 ten gunste van de non gosanke spreekt boekdelen.

Wat wel heel belangrijk is natuurlijk is de vraag wie op welk knopje heeft geklikt, want dat spreekt dan weer boekdelen voor mij.

Het feit dat echte goede koi zoals de kin matsuba niet verkocht zijn doet ook zijn duit in het zakje, want zeggen dat deze niet goed en mooi is, laat bij mij ook vraagtekens achter.

Ik zal er echter over nadenken en misschien zelf nog eens naar het Noorden afreizen, alhoewel ik daar natuurlijk minder relaties heb opgebouwd.

Wel moet ik even repliceren op het antwoord van Martin die aangeeft dat alleen gosanke wel eens eentonig zijn, hier moet ik toch op antwoorden dat dit in mijn geval niet zo is.

Mijn vijvers zitten vol gosanke met hier en daar een gelig geval en ik moet zeggen dat ik dit nog nooit eentonig heb gevonden. Het is juist de kakofonie van de diverse soorten waar ik minder oog voor heb. Maar ieder zijn ding zou ik zeggen !

Het is zelfs zo dat ik volop kan genieten van een bowl met enkel kohaku of een vijver met enkel kohaku. Wit en rood kan enorm opwindend zijn….

Ondertussen heb ik ook wat foto’s aangekregen van de mooie vijver en locatie van beide kohaku die zaterdag zijn vertrokken richting het Antwerpse, de vijver van Benni en Krista.

Het paaigedrag is voorbij en de rust is weergekeerd, maar het was toch eventjes heftig. Blijkbaar zijn er geen ernstige beschadigingen gebeurd tijdens de orgie, maar nu het rustiger is, kunnen ze ook meer genieten van hun nieuwe aanwinsten.

Voor zover ik begrepen heb is de vijver een 28 kuub, en zoals je op één van de foto’s kan zien zijn de wanden nu versierd met duizenden lampionnetjes in de vorm van kleine doorschijnende bolletjes van een millimeter doorsnee.

De tuin ademt degelijkheid, rust en ontspannenheid uit, een aangename tuin waar je volop kan genieten van de koi….een oase van rust….

Nog even info over het parkeren voor zaterdag tijdens de verbroederingsdag

Er zullen geen parkeerplaatsen bij Interkoi zelf zijn, en voorgaande jaren is er toch een kleine overlast geweest voor de buurtbewoners. Laat ons wat rekening houden met deze mensen. Er is een grote parkeerplaats achter Interkoi, dat je eenvoudig kan vinden op bijhorend plan.

Dit is de parkeerplaats bij het zwembad dat momenteel gesloten. Zet je GPS op de "Van Eycklaan" en op het einde zie je de parkeerplaats.

Het is een kleine, maar gezellige wandeling van een 500 meter tot bij Interkoi. Laat ons uit respect voor de buurtbewoners onze auto's daar parkeren.

Meer afbeeldingen

Non gosanke in de lift: afbeelding 1
Non gosanke in de lift: afbeelding 2
Non gosanke in de lift: afbeelding 3
Non gosanke in de lift: afbeelding 4
Non gosanke in de lift: afbeelding 5
Non gosanke in de lift: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240