Norway,here we come

Norway,here we come

Het zijn drukke tijden.Ik mag trouwens dankbaar zijn dat het drukke tijden zijn, en dat heb ik aan mijn klanten te danken.

Ik ben ontzettend trots dat ik een klantenkring heb die ver over de grenzen reikt, en ik zal alles in het werk stellen om mijn klanten altijd zoveel mogelijk van dienst te zijn.

Ditmaal vertrokker er 9 koi naar Noorwegen. Niet de minste, een bijzonder mooie selectie, voornamelijk Momotaro koi.

Zoals altijd maak ik filmpjes van de koi vooraleer ze vertrekken, zodat de klanten goed kunnen zien dat ze gezond vertrekken.

Het filmpje neemt wel 20 minuten in beslag, maar dan kan je ook zien wat er allemaal moet gebeuren. Om 9 koi klaar te maken voor transport, heb je minstens een uur tijd nodig, en geloof me, het is zwaar werk....

Het is altijd wel wat werk, maar het hoort er in mijn ogen nu éénmaal bij. Ondertussen beginnen mijn vijvers serieus leeg te lopen, het wordt stilaan tijd voor een nieuwe lichting.

Deze koi heb ik de ganse winter bijgehouden en verzorgd voor Harald. Een serieuze verantwoordelijkheid, waar men weinig over nadenkt, maar altijd een bepaalde stress veroorzaakt. Ik hou ze dus al meer dan 6 maanden bij en ik denk dat je op het filmpje kan zien dat ze er picobello uitzien.

In dit geval heb ik de koi allemaal verpakt in grote dozen met vrij veel plaats voor de koi, allfish in de zakken dat ik speciaal van Japan heb laten komen en ook koelelementen om de temperatuur niet te hoog op te laten lopen.

Deze koi werden naar Aalsmeer gebracht door mijn privé transporteur, waar ze verder naar Noorwegen zullen vertrekken.

Noorwegen behoort wel niet tot de Europese Unie, wat de papierwinkel weer wat ingewikkelder maakt, maar ondertussen heb ik vrij veel ervaring opgebouwd in de Internationale handel, en zoals ik altijd zeg, kennis maakt macht.

Ik ben ook altijd blij als de koi goed aankomen, en hopelijk krijg ik dan ook weer een update vanuit Noorwegen.

Vandaag ga ik vooral de vijvers opnieuw controleren en zien of de koi vrij van parasieten zijn, met speciale aandacht voor de onlangs binnengekomen Taniguchi die stilaan klaar zijn om opgehaald te worden.

Meer afbeeldingen

Norway,here we come: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240