Ondertussen gaat mijn zoektocht verder

Ondertussen gaat mijn zoektocht verder

Ik heb 2 prachtvissen op de kop kunnen tikken, en daar wil ik toch even de aandacht op vestigen. Moeilijke prijzen geven nieuwe impulsen en dan ga je alternatieven zoeken.

Kibi is de naam. Neen,  niet kibbeling maar Kibi. Een nieuwe kweker, misschien een nieuwe ster aan het firmanent wie weet. Ik heb hem vorig jaar al gevolgd, maar besloot nog niet te kopen, maar toen deze 2 aangeboden werden kon ik niet weigeren.

Bovendien werd hij bijzonder hoog gewaardeerd vorig jaar op de chugoku veiling, dus de eerste belangrijke stappen zijn gezet. De shiro is volgens mijn collega van bijzonder hoge kwaliteit, spierwit en met een grandioze bouw, maar dat kan je zelf ook zijn op bijgaand filmpje onder de nieuwe koiaanwinsten.

Van de kweker weet ik nog niet zoveel, maar het begin is in ieder geval gemaakt, want ik viel onmiddellijk voor deze shiro utsuri van Kibi. Het is een shiro uit een Sakai FF vrouwelijke koi in combinatie met een mannelijke Dainichi/Isa Showa. Ik vind hem grandioos.

De Kin Kabuto is voor de liefhebbers van dit soort koi. Kweker is ook Kibi, maar de koi is uit Marudo. Ik kan er niet zo lyrisch over doen, maar een koi van 82 cm met een geweldige luster liegt er niet om. Prijstechnisch menselijk, maar dan moet je me maar contacteren.

 

Meer afbeeldingen

Ondertussen gaat mijn zoektocht verder: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

beereke

555


Dick

555


Jack

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml