Ontdek wat anderen niet gevonden hebben

Ontdek wat anderen niet gevonden hebben

Een mooie titel maar ditmaal niet door mij gefantaseerd, het kwam uit het brein van één van mijn klanten. Maar ik vond het wel een pakkende verwoording, dus gebruiken maar. 

De koi van dienst vandaag is de sanke 1811003, een oude bekende, nooit genommineerd voor de verkoop, en toch een bijzonder goede koi om te bekijken, en nog beter om te bezitten.

Bekijk eerst het filmpje !

Waar moet ik de schuld gaan zoeken ? Heel eenvoudig, het beni is niet sterk genoeg volgens de meesten. Persoonlijk zeg ik fout ! Wat is er mis met oranje ? Oranje is toch de kleur van onze noorderburen waar ze zo trots op zijn. Oranje hier, oranje daar oranje overal, maar niet op een koi ! Raar maar waar !

De zon zorgt er in het filmpje voor dat het oranje nog iets lichter is, maar in het echt is het een sterke oranje kleur dat overal op het lichaam van voor naar achter van dezelfde intensiteit en zeker dik genoeg is. Wat ook belangrijk is dat ze vrij stabiel is in ontwikkeling. Het is geen toverbal waarvan je niet weet hoe ze in de toekomst zal veranderen, maar een sanke die gelijklijnig is over de jaren dat ze bij ons is. Alle filmpjes op de pancarte leiden van aankoop tot nu en geven veel info prijs.

Nu kan ik er min of meer mee leven dat mensen hiervoor een reden zien om de sanke niet te kopen, maar in mijn ogen hebben ze ongelijk. Bovendien is haar positieve ontwikkeling zo goed dat ik er nog bijzonder veel toekomst in zie. Met haar 71 cm als yonsai voldoet ze sowieso aan de gewenste jumbo verwachtingen, en als je er dan nog bij bedenkt dat er niets speciaal mee gedaan wordt en ze altijd gewoon heeft rondgezwommen in onze vijvers, dan is dat een pluspunt van jewelste.

Eénmaal ter plaatse in haar vaste verblijfplaats zal ze, daar ben ik 100% zeker van, nog zeker beter evolueren omdat ze dan niet gestoord wordt door die man met het schepnet iedere week, en waar ze ook haar verdiende rust kan hebben. En ontwikkeling zit er zeker nog in, let maar op het ijzersterke atarashi sumi dat stilaan zijn plaats inneemt en vooral ook de body die beter en beter wordt.

Ik vind het spijtig dat ik met een sanke van deze kwaliteit moet leuren, maar ik ga er alles aan doen om toch een mogelijke klant te vinden. Ze staat nu 3750 euro geprijsd, een prijs die ik als waardig voor de sanke vind. Niet verkopen is echter kapitaalsverlies en daar heb ik het moeilijk mee, temeer ik telkens nieuwe inkopen moet doen.

Mijn aanbod deze reis is een korting van 1000 euro gedurende een bepaalde periode die ik zelf bepaal. Wie deze sanke koopt, koopt een geweldig mooie koi met zo goed als geen akkefietjes, en het is een streling voor het oog als je ze ziet zwemmen voor de prijs nu eventjes van 2750 euro.

 

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Jack

555


mitch

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml