Ook vandaag zit het geluk niet mee

Ook vandaag zit het geluk niet mee

Het zal je dag maar wezen. Het zal vandaag een trieste dag  worden om koi op te halen. Helaas heb ik dat niet in de hand en doordat de meeste koi buitenzitten wordt het vandaag intriest zou ik zeggen.

Het plezier om koi op te halen wordt op deze manier ook somber voor de klanten. Ik vind het dan ook helemaal niet erg moesten sommigen afzien van hun reis om de koi te komen ophalen, en dit een week of 2 uit te stellen. Alle begrip hiervoor.

De koi zitten momenteel gebeiteld en ingedeeld in hun vijvers. De volgende zending komt pas eind april of begin mei aan, dus dat is de cruciale datum in principe om alle koi opgehaald te hebben om zodoende plaats te maken voor de nieuwelingen.

Ik moet zeggen dat ik het mooi ingedeeld  heb, en ben er ook blij mee. Zo is er geen druk op de ketel. Ik vind het enkel erger voor de klanten die toch willen genieten van hun nieuwe aankopen, want daar gaat de koihobby tenslotte over.

serregangersBELANGRIJKE VRAAG !

Ik heb alles goed genoteerd normaal, maar foutjes zijn nooit uitgesloten. Daarom zou ik je toch iets willen vragen. Ik zet hier een lijst neer van de koi die ik heb geselecteerd voor de opgroei in de serre. De bijhorende codenummers zijn vermeld.

Zie jij je koi bij de serregangers staan dan is er geen probleem. Zie jij je koi NIET bij de serregangers staan, geef me dan aub een seintje zodat ik het kan nazien. Normaal zou dit moeten kloppen, maar je weet nooit ! Dus controleer aub of je tosai erbij staat.

Dit jaar zijn de tosai extra klein. Er is nog ruimte om enkele tosai te plaatsen. Na het opwarmen van de tosai en controle op KHV en CEV zullen ze klaar gemaakt worden om op vakantie naar de serre te gaan. Wie nog een tosai in de serre wil plaatsen, geef me een seintje want als ze éénmaal weg zijn kan dit niet meer.

Ook in Arendonk is er nog plaats om je koi te laten overzomeren ! Maak hier dankbaar gebruik van als je aan dit project wil meewerken. Nog even de specificaties van vijver 3. Deze zal de ganse zomer op een constante temperatuur gehouden worden van 22° - 24° en voornamelijk op basis van algenrijk water. De  inhoud van de vijver is 15 kuub en de koi zullen een speciale behandeling krijgen, anders dan de gewone vijvers.

Succes is niet 100% gegarandeerd, want het is eigenlijk de eerste keer dat we deze vijver inzetten in een opgroeiproces. Het aantal deelnemers is ook gelimiteerd. Schrijf je in nu het nog kan !

Hieronder nog even de tosai die deelnemen op een rijtje.

 

 

 

Meer afbeeldingen

Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 1
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 2
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 3
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 4
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 5
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 6
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 7
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 8
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 9
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 10
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 11
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 12
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 13
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 14
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 15
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 16
Ook vandaag zit het geluk niet mee: afbeelding 17

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Roy

555


Frank

555


Huub

555


Jack

555


interkoi

555

Huub

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml