Op verzoek van klanten

Op verzoek van klanten

Er wordt me dikwiijls verweten dat ik teveel gosanke aankoop en geen koi uit het Noorden aankoop.

Dat klopt gedeeltelijk, maar ik wil mij niet op het Noorden oriënteren als ik zelf niet in het Noorden mijn contacten heb of zelf  niet de tijd heb om koi in het Noorden uit te zoeken, de bakermat waar veel non gosanke te vinden zijn. 

Mijn gevoel ligt bij Gosanke, maar dat wil absoluut  niet zeggen dat ik geen andere koi op prijs stel, integendeel. Nu heb ik echter een contact gevonden waar ik vertrouwen in heb en die specifiek voor mij koi uitzoekt in Niigata. 

Dit werpt voor de eerste keer zijn vruchten af, en als je nu onder nieuw koi aanbod kijkt zul je een aantal non gosanke terugvinden die voldoen aan de kwaliteit die ik zoek. Goed en betaalbaar blijft mijn leuze, niet goedkoop maar ook niet overdreven duur. 

Vooral deze hi utsuri zijn bekoorlijk, qua body voldoen aan alle voorwaarden, zuiver,  niet teveel spots en met een tekening die toekomstgericht nog veel in petto hebben. 

Het is een "proefaankoop" met andere woorden investeer ik  hier eigenlijk in de toekomst, en ik hoop er geen spijt van te krijgen. Wat betreft de prijs...die is afnankelijk van de eerste keuze momenteel. 

 

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

The Untouchable

555

Christof

555

Wim DW

@Christof 555

The Untouchable

@Christof 555


Matthijs

555

Christof

555

The Untouchable

@Christof 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml