Op verzoek van klanten

Op verzoek van klanten

Er wordt me dikwiijls verweten dat ik teveel gosanke aankoop en geen koi uit het Noorden aankoop.

Dat klopt gedeeltelijk, maar ik wil mij niet op het Noorden oriënteren als ik zelf niet in het Noorden mijn contacten heb of zelf  niet de tijd heb om koi in het Noorden uit te zoeken, de bakermat waar veel non gosanke te vinden zijn. 

Mijn gevoel ligt bij Gosanke, maar dat wil absoluut  niet zeggen dat ik geen andere koi op prijs stel, integendeel. Nu heb ik echter een contact gevonden waar ik vertrouwen in heb en die specifiek voor mij koi uitzoekt in Niigata. 

Dit werpt voor de eerste keer zijn vruchten af, en als je nu onder nieuw koi aanbod kijkt zul je een aantal non gosanke terugvinden die voldoen aan de kwaliteit die ik zoek. Goed en betaalbaar blijft mijn leuze, niet goedkoop maar ook niet overdreven duur. 

Vooral deze hi utsuri zijn bekoorlijk, qua body voldoen aan alle voorwaarden, zuiver,  niet teveel spots en met een tekening die toekomstgericht nog veel in petto hebben. 

Het is een "proefaankoop" met andere woorden investeer ik  hier eigenlijk in de toekomst, en ik hoop er geen spijt van te krijgen. Wat betreft de prijs...die is afnankelijk van de eerste keuze momenteel. 

 

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

7 reacties

The Untouchable

Eindelijk zou ik zeggen . . . voorwaar een lovenswaardig en toe te juichen initiatief om toch als Interkoi een beetje te gaan diversifiëren met ook Niigata koi. Het bewijs is meteen geleverd: alle drie de nieuw aangeboden hi utsuri verkocht op één dag tijd. Wie doet beter? Interessante move in mijn ogen, die voorzichtig belooft voor de toekomst en een ferme proficiat verdient.👍   

Christof

Volgens mij voer je al een tijdje een sluikreclame-campagne voor deze hi utsuri met de kleuren van je avatar, haha.

Wim DW

@Christof je kan moeilijk van sluikreclame spreken denk ik - net zoals de vrijheidstrijder dropt hij af en toe een bom en blijven de kleuren nazinderen

The Untouchable

@Christof Hahaha, da\'s een goeie, en eentje waarvan ik mij zelf niet eens bewust was. De gelijkenis is idd treffend, al vind ik dat mijn avatar toch nog altijd iets edeler toont dan die hi utsuri. Het aangezicht van Che vertoont immers niet de minste sumi spots, in tegenstelling tot sommige . . . 😁😃😄 En @ Wim DW hierboven: net als Che destijds op zijn gebied, gooi ik graag ook af en toe eens een bommetje om sommige mensen terug wakker te maken . . . 😐


Matthijs

Mooie pilot, de Marusei Hi-Utsuri zijn goede groeiers, deze hebben een goede bouw en denk dat de prijs zeer acceptabel zal zijn. Voor mensen die zoiets zoeken, niet twijfelen maar kopen!

Christof

En dat deden ze! Allen al verkocht blijkbaar. Fijn dat Niigata koi beschikbaar zijn bij interkoi.

The Untouchable

@Christof 👍👍👍👍👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240