Openingsuren dit weekend

Openingsuren dit weekend

Nog even terloops vermelden dat ik dit weekend geopend ben op vrijdag, zaterdag en zondag.

Vrijdag zal ik open zijn van 17.00 tot 19.30 uur, zaterdag op de normale openingsuren, dus tussen 11.00 en 16.00 uur. Zondagmorgen ben ik open van 10.00 tot 12.00 uur.

De koi doen het hier ontzettend goed, de vijvers zijn dik in orde, de vissen doen het meer dan behoorlijk en blaken van gezondheid. We zijn op dit ogenblik bezig om ons voor te bereiden op de komende winter.

Niet dat we al de kappen erop gaan leggen, want ze moeten nog eventjes kunnen genieten van de zonnestralen, maar we zijn stilaan bezig om de koi in te delen in hun definitieve verblijfplaatsen voor de komende winter. We moeten nog 2 vijvers verplaatsen, en dan zijn we zover.

De opvangbakken zijn op dit moment leeg, en worden onderhouden om het bacteriebestand op peil te houden. Dit doe ik door een dagelijkse toevoeging van ammoniak. 2 weken voor de komst van de nieuwe vissen zullen we dan de nodige metingen doen om de vijvers opvangklaar te maken.

Dit jaar komt er een geweldig mooie lichting koi binnen uit de mudpond. Het zal weer een mooie aanblik worden. Welke nog in Japan blijven en welke niet, is nog af te wachten. Binnenkort krijgen we een update met foto's en filmpjes van de ontwikkelingen, en dan kunnen we beslissen of we de ze laten overkomen of niet.

Wie interesse heeft om een bepaalde koi aan te kopen, en deze nog een jaar in de mudpond te laten, kan me altijd contacteren. het is nu het moment om dit eventjes rustig te bekijken.

Wij willen je graag een goede raad geven. Bekijk aandachtig de kohaku van Taniguchi. Zij zijn hun geld meer dan waard. Als je de kohaku uit Ben's vijver bekijkt, en vooral aandacht schenkt aan de kwaliteit, dan zal je merken dat dit geweldige kohaku zijn. In onze ogen zijn dit aanraders van jewelste.

Meer afbeeldingen

Openingsuren dit weekend: afbeelding 1
Openingsuren dit weekend: afbeelding 2
Openingsuren dit weekend: afbeelding 3
Openingsuren dit weekend: afbeelding 4
Openingsuren dit weekend: afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240