Preparatie vijvers bij Sakai

Preparatie vijvers bij Sakai

Een stukje Sakai dat ik nog niet getoond heb, is dit gedeelte van de vijvers waar de vissen voorbereid worden op de show.

Dit filmpje van deze faciliteit heb ik nog niet vertoont. In dit gedeelte zwemmen de koi die voorbereid worden op de show. De vijvers zijn groen, en ik geloof dat dit de eerste keer is dat ik de groene kleur heb gezien bij de vijvers van koi, tenminste in Japan. Meestal zijn deze betongrijs. Of het een bepaalde reden heeft is mij niet bekend. Of ik het mooi vind ? Tja, ik vind het niet lelijk....

Wat je echter rond ziet zwemmen is wel de moeite om even bij stil te staan. Het zijn de koi die wij allemaal graag hebben, maar die wij geen van allen kunnen betalen. Naar kijken is ook al een genot, daarom dit korte filmpje. Zelfs zwom er een toekomstige prijswinnaar in voor de show van volgend jaar, namelijk een bekko van tegen de 90 cm. Ze zwom helemaal alleen in die vijver van misschien wel 25 m. lang...en dat ze in januari gaat winnen, staat nu al bijna vast.

Ik ben vandaag gewoon open van 11.00 tot 16.00 uur. Ik ga in de loop van de namiddag, tenminste als er niet teveel volk komt, de koi die nog in de binnenvijvers rondzwemmen, naar hun verblijfplaats buiten brengen. Alles staat op 18° en de binnenvijvers zullen voorbereid zijn op de komst van de nieuwe vissen.

Meer afbeeldingen

Preparatie vijvers bij Sakai: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240