Probites Recovery

Probites Recovery

Zaterdag wordt het zinkend herfstvoer geleverd. De mensen die besteld hebben, kunnen het dan ook komen ophalen.

Bovendien wil ik even de aandacht schenken aan het meer onbekende Probites Recovery voer, dat vooral gebruikt wordt na behandelingen, verzwakkingen of herstellingen van koi.

Het is geen voer dat je als gewoon voer moet geven, maar slechts op bepaalde momenten en voor een bepaalde periode. Hieronder vind je de omschrijving van het voer, met de info over de doelstellingen. Interessant om te weten, of als reserve in huis te hebben.

Ik ga dit Probites Recovery zaterdag mee laten komen. Ik zal echter niet meer aankopen dan nodig en enkel voor mensen die voor morgenavond besteld hebben. Indien je interesse hebt om dit te proberen of als reserve te houden, stuur me dan een mail met de vermelding dat je dit wil reserveren.

1 kg Probites Recovery kost 19,50 euro.

Opsturen kan en kost 6.75 euro/verzending, zowel in Nederland als in België.

Doelstelling Probites Recovery

ProBites Recovery™ is een speciaal ontwikkeld koivoer dat actief bijdraagt aan een spoedig herstel van koi. Dit kan herstel zijn van transportstress, na vijvermedicatie, verwondingen, medische ingrepen, bacteriologische- en parasitaire aandoeningen enz. De hoge aantrekkelijkheid van ProBites Recovery™ activeert de koi en stimuleert hun eetlust. Zo zorgt ProBites Recovery™ ervoor dat verzwakte koi weer snel gaan eten en zodoende alle essentiële voedingsstoffen binnen krijgen om weer snel aan te sterken en hun natuurlijke afweersysteem op te bouwen.

ProBites Recovery™ is verrijkt met Glucosamine, zeer zuivere Propolis en bevat extra vitamine A en C. ProBites Recovery™ ondersteunt het herstel van binnenuit, bevat ontstekingsremmende ingrediënten, bevordert het herstel van de huid en een snelle opbouw van de natuurlijke weerstand.

ProBites Recovery™ bij voorkeur voeren vanaf 10° graden watertemperatuur. Indien nodig vanaf 6° graden watertemperatuur. Voer ProBites Recovery™ dagelijks totdat de koi weer in goede conditie is. Stap daarna weer over op een van de andere soorten uit de ProBites range.

Gemiddelde analyse ProBites Recoveryâ„¢

Ruw eiwit 35%: Afkomstig van vis, pre-digested fish protein, gevriesdroogde schelp- en schaaldieren en diverse eiwitten van plantaardige oorsprong.

NEB 70%: (NEB = Netto Eiwit Benutting)

Ruw vet 8%: (Uitsluitend koudgeperste oliën en vetten)

Koolhydraten 35%: (waarvan suiker 2,5%) Speciaal geselecteerde “langzame” koolhydraten met een minimum aan suikers.

Ruwe vezels 1,3%

As 12%

Vocht max. 10%

Samenstelling

Granen en graan(bij)producten, vismeel, pre-digested fish protein, zeewier, krill, voedingsgist, zalmolie, mosselpoeder, paprikapoeder, calciumcarbonaat, alginaten, plantenextract, propolis.

Toevoegingsmiddelen per kilogram

Vitamine A: 17.000 IE, Vitamine B1: 10 mg, Vitamine B2: 20 mg, Vitamine B6: 20 mg, Vitamine B12: 200 µg, Vitamine C: 525 mg, Vitamine D: 2.000 IE, Vitamine E: 200 mg, Vitamine K3: 5 mg, Niacine: 200 mg, Biotine: 1 mg, Foliumzuur: 10 mg, D-Pantotheenzuur: 50 mg, Selenium (Na-seleniet) 0,20 mg, montmorillonietklei 300 mg.

Wat is glucosamine ?

Glucosamine is een natuurlijk aminosuiker dat in hoge concentraties voorkomt in de structuren van onze gewrichten. Het menselijk lichaam produceert glucosamine-6-fosfaat en gebruikt dit voor de opbouw van het kraakbeen. Het stimuleert de vorming en herstel van gewrichtskraakbeen. Het kraakbeen bestaat grotendeels uit een soort gel van water, collageen, eiwitten en lange ketens van aan elkaar gekoppelde suikermoleculen, de zogenaamde glycosamineglycanen (GAG's) en de proteoglycanen. Omdat glucosamine een bouwsteen of precursor is van die GAG’s, wordt veronderstelt dat toediening van glucosamine helpt bij het herstel van kraakbeen en de behandeling van gewrichtsslijtage (artrose).

De glucosamine die als voedingssupplement wordt gebruikt is bereid uit de karkassen van schaaldieren en aan de hand van een genetisch gemanipuleerde schimmel, Aspergilus niger.

Wat is propolis ?

Propolis is te beschouwen als een natuurlijk, plantaardig antibioticum. Propolis is een soort balsem die door bijen wordt verzameld van knoppen en bladeren van verschillende bomen en planten. De bijen vormen dit om, c.q. mengen de verzamelde balsem met bestanddelen van stuifmeel en voegen er verschillende soorten werkzame enzymen en fermenten aan toe. Er is aangetoond dat er behalve drie soorten was (andere dan de was van raten) nog 18 stoffen in voorkomen, welke grotendeels uit antibiotica stoffen, anti-oxidanten en vluchtige oliën bestaan.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240