Probites tijdens show Arcen

Probites tijdens show Arcen

Tijdens de show in Arcen wordt er steeds strijd geleverd om de laatste zakken voer te verkopen, dikwijls met een minder goede vervaldatum. Laat je dus niet verrassen en beter dan met zakken te sleuren kan je tijdens de show profiteren van een exclusieve aanbieding via Interkoi ZONDER met zakken te moeten sleuren.

Na de show zal ik onmiddellijk een nieuwe order plaatsen met vers voer van Probites, want ik zit trouwens bijna zonder voer. Je kan tijdens de show mij een mail sturen met je bestelling. 

Het voer is vers en zal nog bijna 2 jaar goed blijven, verser kan het niet. Je moet dan wel eventjes wachten, want normaal krijg ik het verse voer binnen in de loop van de week en zal het dan voor jullie GRATIS opsturen. 

WAT IS DE AANBIEDING ?

Een zak Probites Summer van 9 kg ter waarde van 122.95 euro + een zak Color Boost van 3 kg ter waarde van 47.95 euro wordt je GRATIS opgestuurd in België en Nederland voor de totaalprijs van 140 euro. Je doet dus een grandioos voordeel.

Zoals gezegd hoef je niet te sleuren met zakken voer tijdens de show, en je zult vooral ook vers voer krijgen, wat zeker belangrijk is. Ik zou zeggen maak er gebruik van, want het is in mijn ogen het beste voer wat er op de markt is dat zich al decennia lang heeft bewezen en dat al meer dan 15 jaar door Interkoi wordt gebruikt. Het enige wat je moet doen is mij een mail sturen met je gegevens en je telefoonnummer zodat het snel via DPD kan verstuurd worden.

DE EERSTE DAG VAN DE SHOW.

Gisteren was het de eerste dag van de show. De koi moesten gebenched worden, en ik heb 13 koi ingezet, waarvan 7 tot de jumbo klasse kunnen gerekend worden. Deze koi worden ook voor speciale prijzen tijdens de show aangeboden. Maak ook hier gebruik van. 

Het zag er bijzonder verzorgd uit, met enkele nieuwe aanpassingen. Zo merkten wij op dat er nieuwe vats in gebruik werden genomen, die bijzonder professioneel overkwamen. Mij hebben ze nog in de oude vats gestoken, maar dat vind ik niet zo erg. Verschil moet er zijn ! De vats zien er top uit met 3 maatvoeringen van groot, middelgroot en klein. Het zijn vats die je niet kan opvouwen maar wel met stapelen, en door het gebruik van de verschillende maten kan je 3 vats in elkaar schuiven, zodat de plaats die je nodig hebt voor opslag kan geminimaliseerd worden. Het zag er in ieder geval strak en picobello uit....complimenten.

Daarnaast werden er een soort placemats geplaatst onder de vaten, zodat alles goed geplaatst kon worden. Bovendien gaf die ook een goed gevoel door de stevige ondersteuning voor de vats. Een dik pluspunt. De hekken voor de vats was afneembaar wat het uitladen van de koi vergemakkelijkte. Dus allemaal pluspunten.

Wel sta ik op een moeilijke plaats om te debenchen wat me verontrust, want ik ken de heisa die gepaard gaat met het debenchen. Ik hoop dat dit in goede banen geleid wordt, want ik zit er al de ganse dag mee in mijn hoofd en het geeft me kopzorgen. Dat vind ik het vervelendste van de show !

Om je even te informeren als je interesse hebt ! Mijn vats zijn nummer 54 en 45. In vat 54 zitten 6 jumbo koi en ik heb er een kort filmpje van gemaakt. In vat 45 zitten 7 koi en ook hier heb ik natuurlijk een filmpje van gemaakt. Een klein minpunt. Ik heb iets te lang en te veel kleurvoer gegeven, waardoor er enkele koi niet perfect overkomen wat betreft de huidkwaliteit. Een stomme fout van mij, maar het is niet anders !

Na even rondgekeken te hebben ben ik terug naar huis gereden. Het benchen van de koi heb ik niet afgewacht, want door het groot aantal inschrijvingen zou dit een kwestie van uren zijn geweest, en dat wou ik vermijden. Ik veronderstel dat dit netjes en correct is gebeurd, wat ik niet betwijfel.

Mijn verwachtingen zijn dit keer niet zo hoog gespannen, dan kan het zeker niet tegenvallen. Wel werd ik opmerkzaam gemaakt door het vat van Tjaard van Koikichiworld. Hij had een kohaku van 101 cm meegebracht. 

Hij was er bijzonder trots op dat hij als eerste een gosanke boven de 100 cm kon laten zien. Ze zal geen prijsje winnen, want de ouderdomsverschijnselen waren te merken, maar indrukwekkend was ze wel zoals je kan zien in dit kort filmpje. Toch mooi van Tjaard om dit aan de mensen te laten zien.

Zelf heb ik een kohaku van 94 cm rondzwemmen die ik zelf had aangekocht als nisai. Niet zo indrukwekkend natuurlijk, maar die ziet er nog picobello uit en mag zeker nog gezien worden. Bekijk ze maar in dit filmpje

Waar ik deze show speciaal voor gekozen heb,  is niet om de grote prijzen weg te halen. Daar heb ik niet veel vertrouwen in, buiten eventueel de prijs voor the most unique koi, waar ik een beni kikokuryu heb voor meegebracht van 84 cm, maar mijn aandacht gaat dit keer uit naar enkele koi die we als tosai hebben aangekocht en ondertussen uitgegroeid zijn naar volwaardige koi van 70 cm. Benieuwd of deze een prijs zullen kunnen halen ! Je kan ze bewonderen in vat 45.

Natuurlijk hoop ik ermee te kunnen scoren, maar het aanbod van koi is enorm, dus het is wachten of er iets uit de bus zal vallen. Na een kleine rondgang heb ik nog enkele sculpturen meegenomen om de verkochte exemplaren te vervangen. Vooral de drakenslang vind ik origineel....

Zoals gezegd zal ik vandaag niet aanwezig zijn in Arcen. Zaterdag zal ik ter plaatse zijn tussen 13.00 en 14.00 uur. Wie mij wil spreken kan me vinden in de buurt van de vats, of kan me even een seintje geven via messenger of whatsapp. Op zondag zal ik aanwezig zijn vanaf 13.00 uur tot het einde van de show.

 

Meer afbeeldingen

Probites tijdens show Arcen: afbeelding 1
Probites tijdens show Arcen: afbeelding 2
Probites tijdens show Arcen: afbeelding 3
Probites tijdens show Arcen: afbeelding 4
Probites tijdens show Arcen: afbeelding 5
Probites tijdens show Arcen: afbeelding 6

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Rob

555


eric

555


Johan

555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml