September, de maand van de waarheid

September, de maand van de waarheid

Er zitten nog bijzonder veel goede en inspirerende koi in Arendonk. Te veel om op te noemen, maar ik kan je garanderen dat het de moeite waard is om een bezoek te brengen en eventueel je keuze te maken.

Vanaf volgende week zaterdag zal ik dan ook terug open zijn van 11.00 uur tot 16.00 uur om je de tijd te geven om langs te komen en je keuze te maken. Bovendien zal ik mij ook soepel opstellen in de verkoop, iets wat mij moeilijk ligt !

Waarom ligt het me moeilijk ? Het is een kapitaal dat rondzwemt, het gaat hier niet over 1 waardevolle koi, maar over een leger van hoogwaardige koi die op een hoog niveau zouden kunnen strijden in de toekomst.

Belangrijk voor mij op dit moment is om kapitaal te verzamelen voor de nieuwe aankopen en plaats te voorzien voor de volgende reizigers uit het verre oosten. Geen plaats, geen mogelijkheid om nieuwe aankopen te doen, zo eenvoudig is het.

Ik ga dan ook proberen om vooral in september de verkoop te forceren op welke manier dan ook. Koikichi die op zoek gaan naar kwaliteit kunnen nu in Arendonk zeker terecht. Ik zal ook geen prijzen meer tonen op de website, iedere koi is voor onderhandelingen vatbaar.

Het is me niet duidelijk of  het eenvoudig zal zijn om Japan te bezoeken, dat moet ik nog eventjes gaan onderzoeken, en dat zal ik  in de loop van de volgende weken eens gaan doen, want er zit nog machtig materiaal in Japan dat moet gecontroleerd worden.

Nog even melden dat ik vandaag in Arcen aanwezig zal zijn van 13.00 tot 14.00 uur. Wie mij wil spreken kan me vinden rond vat 54 en 45. Je kan me ook even een berichtje sturen via messenger of een telefoontje geven als je me wil spreken.

Verder lees ik dat Tjaard van Koikichiworld de prijs van jumbo champion heeft gewonnen, waarvoor proficiat natuurlijk. De andere grote prijzen zullen overal wel te lezen zijn, dus ik ga hier op dit ogenblik niet te veel op in. Hopelijk pakken wij ook nog een paar prijsjes, we zullen het wel zien !

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Frank K

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml