Quarantaine bakken te koop

Quarantaine bakken te koop

Ze hebben dit jaar hun dienst gedaan. Ze werden speciaal aangekocht om bepaalde koi op te vangen, maar hun dienst zit erop. Ik ben gisteren dan ook begonnen met de ontmanteling van beide quarantaine bakken.

Nu nog tijd vinden om ze zuiver te maken en de klus is geklaard. Moest er iemand naar een quarantaine bak op zoek zijn, dan mag hij zich aanmelden. Ze hebben hun functie meer dan goed gedaan, en zijn van bijzonder goede kwaliteit.

Wat moeten ze kosten ? 

Prijs per quarantaine 2 kuub: 1 950 euro.

Optioneel:
De diigitale verwarming van koi pond heater: 500 euro
De UV lamp: 100 euro 

Totaalprijs; 2 550 euro

Alles is zo goed als nieuw en uitermate geschikt voor het opgroeien van kleine koi of eventueel als koihospitaal in geval van nood. Bij interesse gelieve contact op te nemen.

Ondertussen ben ik alles aan het voorbereiden om koi naar hun winterverblijf te brengen, en de vijvers klaar te maken voor de opvang van de koi die over moeten komen. Tussendoor wat filmpjes gemaakt maar de regen maakte een eind aan het filmplezier. Vandaag zal ik proberen de laatste hun nieuwe verblijfplaats te geven.

CORONA MAATREGELEN

Zoals jullie gehoord hebben zijn de corona maatregelen ook nu weer verscherpt. Mag ik je vragen om net zoals vorige week even je bezoek aan te kondigen, zodat ik het eventueel wat per uur kan indelen aub. Het zijn geen plezierige maatregelen, maar laten we uit respect voor de klanten toch proberen om de regels wat op te volgen.

Indien je wenst te komen, geef dan een uur door, ik zal het noteren. Indien er teveel bezoekers komen dat uur, zal ik je vragen om een ander uur af te spreken. Je medewerking wordt bijzonder op prijs gesteld.

 

Meer afbeeldingen

Quarantaine bakken te koop: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

4 reacties

Kondho

555


Johan

555

interkoi

555

Johan

@interkoi 555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml