Resultaat 1ste interkoi veiling

Resultaat 1ste interkoi veiling

Het was geen onverdeeld succes. Stom of niet stom, ik had geen rekening gehouden met het tijdsverschil dat een groot aantal problemen met zich mee bracht. Ik had het uur ingesteld op 19.00 uur om de veiling te starten en dat zorgde in het begin voor de overlast.

De problemen werden zo rap mogelijk opgelost, maar gedane zaken kon ik niet meer terugdraaien. Al met al verliep achteraf alles redelijk vlot, en het verlies dat geboekt werd door enkele verkopen komt op mijn eigen konto terecht. Er werden in ieder geval 16 koi verkocht van de 31 en dat is meer dan ik verwacht had. 

Uiteraard was ik wel wat gefrustreerd door de ongeregeldheden, en ik hoop dat de mensen het me niet kwalijk zullen nemen. We proberen ervoor te zorgen dat het de volgende veiling niet meer zal gebeuren, maar wat was het stom van mij om dit juist in te stellen op het ogenblik dat er een tijdzone aan het veranderen was....het moest mij weer gebeuren.

Voor de rest weinig nieuws aan het front. Ik verwijs toch nog even naar de lopende veiling van Momotaro die momenteel plaatsvind. Er worden bijzonder veel kohaku aangeboden, maar die zijn wel van topkwaliteit. Zoals gezegd is de Momotaro koifarm vooral gefocust op kohaku en daar is natuurlijk niets mis mee. Alleen zijn er natuurlijk mensen die liever een gemengd aanbod zien verschijnen. Wie toch wil meedingen naar één van deze koi, kan me natuurlijk atlijd contacteren. Wie niet waagt niet wint....

Veiling Momotaro koifarm

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml