Resultaat veiling van Momotaro

Resultaat veiling van Momotaro

Het was een hectische veiling gisteren bij Momotaro, de prijzen waren menselijk en we hebben in totaal 5 boxen kunnen scoren met kohaku, tancho sanke en sanke. Met samen bedoel ik Michael van Interkoi Germany die een groot aandeel had en ik met een kleinere hoeveelheid.

Dat de veiling toch succesvol was resulteerde al dadelijk bij Michael met de verkopen van 1 box en de 5 solitaire koi die onmiddellijk verkocht doorverkocht werden aan klanten in Duitsland. Een mooi resultaat.

Om het niet te ingewikkeld te maken zal ik vandaag eerst de 2 boxen die Michael of Interkoi Germany aangekocht heeft presenteren. Hier gelden wel bepaalde voorwaarden.

De boxen worden geleverd in de eerste helft van februari. Dan zullen ze bij Interkoi in Arendonk gestationeert worden voor enkele dagen. Dan heb je de keuze om eventueel een tosai uit te zoeken. Die kan je dan bij Michael laten opgroeien en nadien verder afspreken, of je kan deze tot 1 april ongeveer in Arendonk laten.

Indien je ze in Arendonk laat tot ongeveer 1 april vraag ik een vergoeding van 25 euro per koi. De koi zullen slechts enkele dagen te bekijken zijn, want Michael zal ze op een zaterdag vermoedelijk komen ophalen. Informatie daaromtrent volgt later als de gegevens bekend zijn.

Het zijn ongesexte tosai van de oyakoi Matsue en Mako, de foto's zijn hierboven getoond. Het verstandigste is dat je de koi komt uitkiezen op het ogenblik dat Michael de koi komt ophalen, want dan worden ze sowieso in een bowl getoond. Wil je ze via foto of video aankopen, dat kan ook. De nummers van de koi zijn aangeduid op bijgaande foto's 

De prijzen zijn bijzonder democratisch. De box van 10 stuks kost 275 euro/stuk, de box met 5 stuks kosten 350 euro/stuk. De filmpjes van de koi vind je hieronder. Indien je liever rechtstreeks met Michael handelt dat kan natuurlijk ook, zijn contactgegevens vind je via deze link.

Momotaro box 10 - 275 euro/stuk - 19-22 cm
Momotaro box 41 - 350 euro/stuk- 22-24 cm

---------------------------------------------------------------------

Dit wat betreft de koi van Michael. Zelf heb ik iets duurdere exemplaren uitgekozen en dit zijn sanke en tancho sanke geworden met enkele solitaire koi, maar om geen verwarring te zaaien, zal ik hierover morgen een nieuwsitem schrijven. Op Facebook vind je al wel de foto's en de filmpjes.

Even melden dat nr. 6 verkocht is.

 

Meer afbeeldingen

Resultaat veiling van Momotaro: afbeelding 1
Resultaat veiling van Momotaro: afbeelding 2
Resultaat veiling van Momotaro: afbeelding 3
Resultaat veiling van Momotaro: afbeelding 4

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml