Samenvattend nieuws

Samenvattend nieuws

Plotseling zit er volop leven in het koigebeuren en moeten er meerdere dingen tegelijkertijd worden afgehandeld.

Daarom zet ik vandaag alles op een rijtje, zodat we systematisch het één en ander kunnen verwerken. Het is nu even een hectische periode, maar dat maakt het alleen maar plezierig.

Punt 1: ophalen van koi

Polleke heeft het goede voorbeeld gegeven. Hij belde me even om te zeggen dat het tijd werd om zijn sanke te komen ophalen, en hier was ik blij mee. Het is geen probleem om koi bij te houden, maar het blijft een bepaalde verantwoordelijkheid, en het is plezierig als je even onder die druk uitkomt.

We hadden allebei schik in het ophalen van de koi, zoals je in dit filmpje kan zien. Van pure alliteratie hield ik mijn camera gewoon scheef om het gebeuren vast te leggen voor de eeuwigheid. Lol...

We zijn beiden ontzettend gecharmeerd van deze sanke van Momotaro. Wij geloven er rotsvast in dat deze sanke in enkele jaren zeker boven de 80 cm is, en dat de metamorfose van het patroon door het opkomende sumi, dat vermoedelijk lakzwart zal worden, de koi een bijzonder uiterlijk zal geven dat je nauwelijks terug zal kennen. Hier komt zeker een update van in de toekomst. Bravo Polleke.

Hiermee is de race begonnen om de koi te komen ophalen. Je kan me iedere dag bellen om een afspraak te maken en je koi te komen ophalen. Ook zal ik buiten zaterdag, nu ook zondag speciaal open zijn van 10 uur tot 12.00 uur voor mensen die niet in de gelegenheid zijn om op zaterdag te komen.

Door de grote hoeveelheid koi die moeten opgehaald worden, zou ik het op prijs stellen, dat je ook even doorgeeft of je zaterdag ofwel zondag langskomt, vergezeld van een foto van de koi die je komt ophalen. Ik zal een lijst klaarleggen, maar tevens zou het plezierig zijn als je een foto of het certificaat van je betreffende koi meebrengt, zodat er geen fouten kunnen gemaakt worden. Volgens mijn gegevens zijn er nog 68 koi die moeten opgehaald worden. Zet gewoon in de reactie dat je zaterdag komt, dan zal ik vrijdag alles al klaar kunnen zetten. Ik bedoel hiermee de plastic zakken en dozen al voorbereiden.

Punt 2: Het ginrin project

Zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur zal ik de ginrin showa van Taniguchi in een voorbestemd vat laten zien voor de mensen die hiervoor ingeschreven zijn. Zoals afgesproken zal je dan je keuze volgens inschrijving kunnen maken van deze ginrin showa, die tevens dadelijk in een plastic zak zullen ingepakt worden voor transport. Ik verwacht deze mensen dan ook rond 13.00 uur om hun definitieve keuze te maken.

Punt 3: Nieuwe Nedkoi probites actie

Mike schijnt een zwak te krijgen voor de professionele tonnetjes om zijn voer in te verpakken. Het zijn in ieder geval bruikbare en handige tonnen om je voer te beschermen. Ik heb daarom opnieuw een reuze aanbod van Mike gekregen, maar nu niet voor tonnen van 20 kg, maar voor tonnen van 5 kg.

Daarom dus nu dit unieke aanbod, slechts éénmaal geldig.

5 kg probites summer of 5 kg probites summer mix inclusief deze geweldige voerton voor slechts 75 euro. Als speciale aanbieding wil ik deze aanbieding nog even extra in de verf steken, door de prijs op 69 euro te zetten voor al wie deze ton zaterdag komt ophalen. Let wel: de aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt. Ik heb slechts een beperkt aantal besteld, en moet het hatelijke gezegde gebruiken: op is op, maar dan is het ook werkelijk op, tenzij Mike weer een ander voorstel op de proppen brengt.

Hoe laat Mike de tonnen brengt weet ik niet, maar ik zal hem vragen om dit voor 13.00 te doen. Hou hier rekening mee. Je mag ook een mail sturen om één of meerdere van deze tonnen te bestellen. Als je niet in de mogelijkheid bent om ze op te komen halen, dan zal ik deze voor je afzonderlijk zetten. Al wie voor zaterdag besteld, geniet van de prijs van 69 euro. Daarna is het onherroepelijk 75 euro/ton.

Meer afbeeldingen

Samenvattend nieuws: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240