Seiichi Nishikawa weer aan het werk

Seiichi Nishikawa weer aan het werk

Het blijft een buitenbeentje in de Japanse koiwereld door het filmen van zijn inspanningen in de koiwereld. Het blijft interessant om zijn filmjpes te zien.

Alleen al de manier waarop hij zijn verhaaltjes presenteert zijn de moeite, en ik kan me niet van de indruk ontdoen dat hij alles alleen filmt en orchestreert. Volg hier het filmpje als je interesse hebt om zijn verhaal te volgen. 

Vanaf vandaag zal ik de kans geven om eventueel een koi aan te kopen met een korting van 10% op de verkoopprijs. Deze kortingen zullen wekelijks aangepast worden met een wekelijkse verhoging van de percentages naar 15% - 20% en tenslotte 30%. Einde van de kortingen: 30 september. De koi uit de opgroeifaciliteiten of de koi die nog in Japan zitten, zullen geen deel uitmaken van de kortingen. 

Let wel:  niet alle koi zullen het volhouden met een kortingspercentage tot 30%. Ik zal dagelijks of wekelijks koi aanpassen of annuleren met een bepaalde korting. Je mag tijdens de kortingsmaand telkens een koi in optie zetten tot en met de zaterdag die volgt op het ogenblik dat je een korting hebt aangevraagd..

Ook de koi van Johan onder de knop Interkoi Nederland zullen meedoen met de kortings aanbiedingen.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml