Showa om van te dromen

Showa om van te dromen

Het is bekend dat showa ontzettend populaire koi zijn. Deze 2 exemplaren die aangekocht werden op de laatste veiling van Momotaro zijn daar het bewijs van.

Ze werden aangekocht door André van Interkoi Ameide, maar werden tijdelijk in Arendonk gestationeert. Gisteren kwam André ze nog eventjes ophalen, samen met een  kohaku die nog naar zijn eigenaar moest gaan.

 Het filmpje zegt voldoende. Als je dit geen mooie showa vind, dat breekt mijn klomp. Dit zijn 2 fors gebouwde  exemplaren die zeker in iedere show niet zouden misstaan, een mooie gelegenheid dus voor koiliefhebbers die graag een show meedoen om je slag te slaan. Neem contact op met Interkoi Ameide voor meer informatie.

Als je trouwens de showa pagina van Interkoi Ameide bekijkt, dan kan je niet anders dan overstelpt worden met een gamma top showa's. Het is op dit moment makkelijk te selecteren, klik op de link interkoi Ameide en klik dan op showa en je ziet het volledige gamma.

De kohaku zwemt hier nog even samen met de showa. Deze moest ook nog even naar de kllant gebracht worden. De kohaku is van Taniguchi en is flink gegroeid. Ik kocht deze als tosai via Narita en ze is nu tegen de 60 cm als nisai. 

Wat ik wel moet meedelen vandaag is dat er ontzettend veel problemen blijken te zijn met het leveren van de Saki Hikari; De fouten stapelen zich op en de leveringen die gebeuren zijn ieet volgens de overeenkomsten.

Ik breng iedereen persoonlijk op de hoogte wanneer deM goederen definitief zullen geleverd worden en dat de puzzel zo snel mogelijk zal ontrafelt worden. Ik zelf kan re weinig aan doen dit keer, alles ligt in de handen van de leverancier.

 

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Eric

Dat zijn zijn zeker mooie showatjes  ha ha wel mooi als je de groote reus er naast ziet zwemmen . 🤣👍


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml