Sleur je niet ZOT met zakken

Sleur je niet ZOT met zakken

De Euregio koishow is een unieke show en ik ben benieuwd wat het dit jaar gaat brengen. De spanning stijgt...

Ik heb helaas niet de grote kanonnen om in te zetten zoals in Arcen, maar wel een aantal bijzonder goede koi, die zeker mogen gezien worden. Tijd om iets speciaal te doen met in mijn ogen het beste voer dat ik al 10 jaar aan mijn koi geef.

Iedereen zegt dat mijn koi er goed uitzien, dus dan zal het voer er toch iets mee te maken hebben. Ik zie tijdens een show altijd mensen met zakken voer sleuren, ik ga hier proberen iets aan te doen, en stel dus het volgende voor tijdens de Euregio koishow:

AANBIEDING TIJDENS EUREGIO KOISHOW

Sleur niet met zakken tijdens de show. Kom naar onze stand, wij noteren je naam en adres en je kan een keuze maken uit het volgende voer dat netjes en gratis naar je wordt toegestuurd. Je moet dan ook niet sleuren met zakken, maar gewoon wachten tot het netjes voor je thuis geleverd wordt. Wel eventjes afrekenen aub en pinnen kan niet !

Een voer met een verleden, een voer met visie, en niet te vergeten een voer opgebouwd uit jarenlange kennis en ervaring, dat zich al lang bewezen heeft.

DIT IS ONS AANBOD

Probites summer 10 kg:

Prijs 105 euro inclusief transport in Nederland en België

Probites summer 3 kg:

Prijs 45 euro inclusief transport in Nederland en België

Probites summer mix 10 kg:

Prijs 105 euro inclusief transport in Nederland en België

Probites summer mix 3 kg:

Prijs 45 euro inclusief transport in Nederland en België

Probites Chlorella dry 10 kg:

Prijs 125 euro inclusief transport in Nederland en België

Probites Chlorella dry 3 kg:

Prijs 50 euro inclusief transport in Nederland en België

IS DAT GEEN MOOIE DEAL ?

Kom naar onze stand, geef je gegevens door en betaal; De volgende week ontvang je je pakket lekker thuis voor de deur. Als dit geen perfecte manier is om goed koivoer aan te kopen ! Ben of ik staan voor je klaar....

Actie geldig tijdens de Euregio koishow. Kom even langs en maak misschien ook kennis met het grote aanbod van Interkoi ! Je mag zoveel bestellen al je wil, je mag combinaties maken zoveel je wil.

GEEN GESLEUR EN GEZEVER EN JE BESTELD ZOVEEL ALS JE WIL

Ben je niet in de gelegenheid om naar de Euregio koishow te komen, stuur me dan gewoon een mail, en ik zal je bestelling verder afwerken, net alsof je er geweest bent. Iedereen gelijk voor de wet tijdens deze dagen.

De deadline voor de inschrijvingen nadert. Wil je er nog graag bij zijn op de jaarlijkse opendeurdag 11 juni, schrijf je dan op tijd in

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur
Zondag: op afspraak

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SM-V20-12196

Shiro Muji SM-V20-12196
Verkocht