Special voor Willy

Special voor Willy

Er worden soms ook vragen gesteld die ik niet kan beantwoorden, en als ik dan in Japan ben probeer ik toch een antwoord los te krijgen.

Ik vind achtergrondinformatie zelf ook bijzonder belangrijk, maar ik denk dat ze in Japan wel genoeg krijgen van al mijn vragen…whatever zeg ik dan, ze moeten er wat voor over hebben.

Maar, ondanks dat ik een klein visje ben in hun systeem word ik altijd met evenveel respect behandeld als iemand die op 5 seconden zoveel geld uitgeeft als ik in één jaar. Je hebt trouwens door de jaren ook krediet opgebouwd en dat heeft zijn waarde, dat weet ik.

Vermits ik nu ook op de veiling van Sakai ben toegelaten zou ik kunnen speculeren op de 2 grootste koifarms in de wereld. Afwachten of dat lukt.

Willy kwam onlangs zijn sanke ophalen, en wou graag weten wie de moeder was. Ik had Adam het filmpje van deze sanke laten zien, want wij hadden deze samen besproken toen ik haar aankocht. De reden hiervoor was het al of niet vrijkomen van het tweede patroon op het hoofd.

Op het certificaat stond geen moeder aangeduid, dus ik op zoek naar de moeder. Volgens Adam had ze ook veel weg van de moeder die je in dit filmpje kan zien. Adam heeft het dan niet over patroon, maar over body wel te verstaan. Patroon is in Japan dikwijls ondergeschikt. Het gaat over de body en de uitstraling van de sanke.

Voila Willy, nu weet je ook wie de moeder is.

Tussendoor ben ik nog wat gaan shoppen en gaan rondwandelen en heb wat foto's gemaakt die door sommigen van jullie ook wel kunnen gesmaakt worden. Het moet niet altijd over koi gaan.

Okayama is een vrij grote moderne stad, en wat ik zelf heel aangenaam vind zijn de ontelbare kleine eetgelegenheden die je in iedere straat tegenkomt en die altijd druk bezocht worden. Het doet me denken aan vroegere tijden dat het bij ons ook nog gezellig was met al die frituurtjes en eetgelegenheden…nostalgie weeral. Enfin, ik heb wat foto's van enkele van die eetgelegenheden getrokken toen ik aan het rondwandelen was, en als je het niet graag ziet, moet je er maar niet naar kijken.

Ik ben ondertussen ook gaan lunchen in het nieuwe winkelcentrum EON, de grootste van westelijk Japan schijnbaar. Het is Thai geworden vandaag en ik heb wat foto's getrokken van hoe ze hun etenswaren presenteren. Ze kennen er wat van hoor ! een filmpje door de gangen geeft ook al een indruk van hoe de mensen hier leven. Ondertussen dat jullie dit nieuwsitem lezen ben ik weeral bijna thuis.

Ophalen van koi

Mag ik iedereen verzoeken die nog koi hebben zitten in Arendonk, en die de winter bij mij hebben doorgebracht, hun koi komen ophalen in één van de volgende weken aub. Niet de koi die pas begin april zijn binnengekomen, die kunnen nog blijven zitten tot de eerste 14 dagen van mei.

Meer afbeeldingen

Special voor Willy: afbeelding 1
Special voor Willy: afbeelding 2
Special voor Willy: afbeelding 3
Special voor Willy: afbeelding 4
Special voor Willy: afbeelding 5
Special voor Willy: afbeelding 6
Special voor Willy: afbeelding 7
Special voor Willy: afbeelding 8
Special voor Willy: afbeelding 9
Special voor Willy: afbeelding 10
Special voor Willy: afbeelding 11
Special voor Willy: afbeelding 12
Special voor Willy: afbeelding 13
Special voor Willy: afbeelding 14
Special voor Willy: afbeelding 15
Special voor Willy: afbeelding 16
Special voor Willy: afbeelding 17
Special voor Willy: afbeelding 18
Special voor Willy: afbeelding 19
Special voor Willy: afbeelding 20
Special voor Willy: afbeelding 21
Special voor Willy: afbeelding 22

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137