Supermonsters

Supermonsters

Zelf heb ik eigenlijk niet meer meegedaan met de veiling van Dainichi. Laat ons zeggen dat ik wat veilingmoe ben geworden want het loopt een beetje de spuigaten uit momenteel.

Wel zijn er  nog 2 showa aangekocht in opdracht van Interkoi Germany, waarvan er eentje ondertussen verkocht is. De andere blijft nog beschikbaar en heeft een 4-sterren allure, dus altijd hoger ingeschat door Dainichi zelf. 

In hoeverre dit belangrijk is kan ik niet inschatten maar met 35 cm als bijzonder jonge tosai heeft ze wel iets in haar mars, of dit ook zo is, dat moeten we nog afwachten, maar we gaan er van uit dat zij het beter weten dan wij. Ze zal in de loop van volgende maand naar Arendonk verhuizen en ondertussen heb je nog even de mogelijkheid om deze aan te kopen.

Ik zal ze dan ook  in het overzicht "nieuwste koi aanwinsten" zetten. De prijs voor de showa die nog vrij is bedraagt 1150 euro, maar  je moet wel de aankoop regelen vooraleer ze  naar Duitsland vertrekt.

Wat betreft de koi die aangekomen zijn deze week ! Die hebben het best naar hun zin. De klanten gisteren die ze van op afstand gezien hebben waren toch ook onder de indruk, het is een bijzonder mooi assortiment kohaku, sanke,  vooral showa en een aantal tancho sanke en tancho showa. Ik zet de link ook nog hier even onder:

Showa SH-V23-03458 - 35 cm

Showa SH-V23-03470 - 25 cm

Kiezen kan op dit ogenblik nog niet natuurlijk want ze  mogen nog niet gebowld worden. In de loop van de volgende week zal ik kieuwstalen nemen om te laten onderzoeken op KHV en CEV, een weerkomend ritueel, waarmee je de klanten toch een bepaalde zekerheid verschaft.

Er zijn ondertussen een aantal inschrijvingen gebeurd op de veilingsite, en ik zie dat er af en toe toch geboden wordt. Het is geen overloop, maar schijnbaar gaat alles toch goed met de functionaliteit, ik heb van niemand tot  hiertoe klachten gehoord.

Mag ik de mensen vragen die zich al ingeschreven hebben op de veilingwebsite om hier en daar nog eens te bieden zodat ik zeker weet dat alles goed verwerkt wordt ! Niet bang zijn, het is een vrijblijvende gebeurtenis, je zal na afloop misschien een mail aankrijgen als je een koi gewonnen hebt, maar het is dus spielerei....de rekening zal niet opgestuurd worden.

Tenslotte nog even melden dat ik vandaag aanwezig ben van 10.00 tot 11.00 uur voor diegenen die eventjes een kijkje willen komen nemen naar de nieuwe garde....je bent altijd welkom.

 

Laat Een Reactie Achter

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml