Terug van weggeweest

Terug van weggeweest

Ja, ik ben er een heel tijdje tussenuit geweest, maar vanaf deze morgen ben ik terug actief, en het wordt ook stilaan tijd. Mijn batterijen zijn terug opgeladen om mijn dagelijkse nieuwsitems te verzorgen. Ik ga er dus weer tegenaan.

Het grote nieuws komt van Michael, die me gisteren vertelde dat hij de koi van de veiling met 50% daling zou starten om toch te proberen iets de veiling meer leven in te blazen. Het is een moeilijke opgave om goede koi voor deze beginprijs aan te bieden, want die zitten serieus onder de waarde. Het vormt dus een groot risico !

Hij doet dit  na samenspraak met mij, want de grote reden voor deze prijsvermindering is dat hij plaats moet maken voor de nieuwe koi die gaan aankomen volgende maand. De voorwaarden blijven nog altijd dezelfde als voorheen, met andere woorden een vergoeding van 50 euro  per koi of meerdere koi, als je de koi in Arendonk wil komen ophalen.

Als je nu de beginprijzen bekijkt, dan is het een aanfluiting van de waarde van de koi. Hel is nu éénmaal een gegeven dat de markt overspoelt wordt met online veilingen, maar nooit met veilingen van dit kaliber waar je waardevolle koi kan aankopen aan deze prijs. Alleen het transport al van deze koi benadert de beginprijs.

Daarnaast is het de moeite om nog een kijkje te nemen naar de bijzonder mooie groep tosai, ondertussen nisai die hij aanbied. Ze zijn om en bij de 50 cm momenteel, en het aanbod is genereus. Hier moet je echter zelf contact opnemen met Michael.

Ik zou zeggen, maak gebruik van deze gelegenheid.

Naast deze prijsaanpassing wil ik ook nog de nodige aandacht vragen voor de koinobori actie waar je alle informatie hier kan lezen.  De keuze voor het goede doel is ondertussen ook gekozen en de schenker van de koinobori heeft aangegeven voorstander te zijn van de actie war child.

War child info lees hier verder.

Een goed gekozen actie vind ik persoonlijk, dus ik was er dadelijk mee akkoord. Om nog even samen te vatten, voor iedere koi die verkocht wordt zal er ongeacht de verkoopprijs 10 euro per koi gestort worden aan dit initiatief.  Ik hoop dat ik 500 euro kan samenbrengen voor deze actie. De actie zal lopen tot 8 november, de dag dat ik naar Japan vertrek voor de updates.

Wil je een storting doen zonder aankoop van een koi, dan is dit natuurlijk ook altijd mogelijk. Neem dan even contact met mij op, dan geef ik je een rekeningnummer door waar je het geld op kan storten. Ik zal een overzicht maken van de donaties. Ze zijn altijd welkom. De donaties zonder aankoop zullen vermeld worden in een overzicht met de beginletters van de mensen die storten, zodat je een eerlijk overzicht krijgt zonder dat je naam bekend wordt.  

 

Laat Een Reactie Achter

6 reacties

Huub

555

Eric

555


Eric

555

interkoi

555

Eric

@interkoi 555


interkoi

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SH-NA23-0505

showa SH-NA23-0505
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml