Trommel contra watten

Trommel contra watten

Of ik nu voor of tegen trommel ben laat ik in het midden. Trommels zijn in ieder geval heel populair en worden momenteel blijkbaar verkocht als warme broodjes.

Ik kan het me niet permitteren om overal trommelfilters te bouwen, en ik denk zelfs ook niet dat ik het zou doen, maar dat is een andere zaak.

Je kan een trommelfilter installeren voor een paar 1000 euro’s of je kan iedere dag watten van 0,10 euro in je skimmer verwerken, zodat het groffe vuil ook afgevangen wordt, het is maar waar je voor kiest.

Qua werk ben je ongeveer 1 minuut per dag bezig….

En zo ziet mijn rommelfilter eruit, maar het werkt ook afdoende hoor ! En van werken ben ik nog nooit doodgegaan !

Soms kan ik het ook niet laten om enkele koi te bowlen en te bewonderen. Gisteren ben ik wat zelfzuchtig geworden (vergeef me) en heb lekker even geprofiteerd en enkele toppers gebowld waar ik nu eens warm van word. Zal ik jullie laten meegenieten ?

sanke 1511006. Wat moet ik erover vertellen ? Een zwaargewicht en haar klasse en eerste in haar reeks op de Belgian Koi show, sanke size 5

sanke 1511008. Nog een maatje groter en forser, maar werd wel slechts 2de in zijn klasse op de Belgian Koi Show. Eerste kon niet meer, want dat was deze hierboven al geworden.

sanke 1511018. Een derde plaats was er niet, anders was deze zeker en vast derde geworden !

Bedenk er dan nog bij dat ik momenteel zelfs veel kleurvoer aan het geven ben tegen de show in Arcen, en dan weet je het wel. Volgende week stop ik met kleurvoer en ga ik ze proberen zo wit mogelijk te krijgen.

Feit is, en dat moet ik ridderlijk toegeven, dat ik mij vergist heb in de verkoopsmogelijkheden van deze koi. Ik krijg ze helaas niet verkocht, en dat zal vermoedelijk met het prijskaartje te maken hebben. Het is echter niet anders....

Fouten moet je ook kunnen toegeven, en fouten moet je proberen te minimaliseren. Ik blijf echter het vertrouwen hebben in deze geweldige koi, en indien er mensen zijn die toch mogelijkheden zien, ben ik bereid om zware financiële toegevingen te doen, gekoppeld aan een bepaald opvolgenssysteem om deze koi op een geschikte plaats proberen onder te brengen.

Deze neem ik wel niet mee naar de show, want ze hebben al een show meegedaan. Ik ga enkele andere selecteren, maar weet nog niet juist dewelke. Ik heb echter nog genoeg kandidaten rondzwemmen die ingezet kunnen worden !

Meer afbeeldingen

Trommel contra watten: afbeelding 1
Trommel contra watten: afbeelding 2
Trommel contra watten: afbeelding 3

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240