Tussen 5 januari tot en met 31 januari gepimpte opendeurdagen

Tussen 5 januari tot en met 31 januari gepimpte opendeurdagen

We moeten iets verzinnen om bezig te blijven. Het normale feest dat ik ieder jaar geef voor de klanten kan dit jaar niet doorgaan. De optie blijft natuurlijk open voor volgend jaar, maar daar kan je nu geen zinnig woord over zeggen.

IK HAD VOLGEND IDEE IN MIJN GEDACHTEN

Een langerekte maand opendeurdagen voor iedereen persoonlijk. Ik maak me iedere dag vrij van 11.00 tot 17.00 uur ingedeeld in 2 uur per sessie. Ik zal persoonlijk iedereen ontvangen a ratio van 3 personen per 2 uur. Er zal iedere dag soep klaarstaan en ik zal zorgen voor een degoustatie, maar er komt nog iets extra, lees het goed hieronder.

De bedoelng is uiteraard om koi te verkopen, ik moet niet heiliger zijn dan de paus, want verkopen is natuurlijk essentieel. Daarenboven wil ik ook die mensen de mogelijkheid geven om hun aangekochte  koi te kunnen bewonderen. Dus misschien 2 vliegen in één klap. Ik veronderstel dat iedereen nu min of meer zijn keuze heeft bepaald en gekocht, dus nu gaan we er een paar schepjes bovenop doen.

UNIEK EN EXCLUSIEF

Een Kerst-en Eindejaarsgeschenk is leuk om te krijgen, daarom de volgende actie die zijn weerga niet kent, LET GOED OP want het is niet niet van de poes. Als je interesse hebt in een koi en je wil een koi aankopen dan is er volgend spectaculair aanbod….

Eerst koop je de koi aan voor het bedrag dat vermeld is. Geen gezever, geen geleuter je koopt de koi zoals ze nu geprijsd staan....geen onderhandelingsmogelijkheid MAAR !!! Als je de koi éénmaal gekocht hebt wacht je de volgende verrassing: TOUWTJE TREK.

Wie heeft dit vroeger niet  op de kermis gedaan ? Onvoorspelbaar, ludiek en met spanning een touwtje trekken en wachten wat je verrassing is. Het heeft toch iets en je moet er niet jong voor zijn om ook hier nog plezier in te hebben.

Bij dit touwtje trek zijn kortingen vermeld aan het uiteinde. De kortingen gaan van 5 tot en met 50% in fases van 5%, dus 5-10-15-20-25-30-35-40-45 en 50%. Is het geluk aan jou zijde dan heb je de kans om 50% van de waarde van de koi te krijgen als eindejaarscadeau, heb je minder geluk, dan maar 5%. Maar al wat je krijgt is meegenomen en altijd winst. Uiteraard is het de bedoeling om koi te verkopen, het is zo al moeilijk genoeg met de corona perikelen.

WAT MOET JE DOEN ?

Je schrijft je in op een dag tussen 5 en 31 januari. Ik zal een bestand aanleggen met de datum en de uren. Je kiest een uur tijdens die dag, Dit moet op de volgende uren zijn. 11.00 uur – 13.00 of 15.00 uur en bevestigt dit even.

Als er 3 mensen ingeschreven zijn, moet je een andere dag en uur selecteren. Je moet je houden aan het uur van aankomst en het  uur van vertrek, want dan komen de andere genodigden. Tijdens de 2 uur die voor jou bestemd zijn, mag je uiteraard alle koi bekijken. Bowlen is enkel mogelijk als de koi gezond genoeg zijn. Die beslissing neem ik.

Indien je een koi op het oog hebt, meld je dat vooraf, dat maakt het wat makkelijker. Ondertussen mag je genieten van een lekker soepje en een hapje. Het handelt zich over alle koi die zich in Arendonk bevinden.

Ik zal je persoonlijk verwelkomen, en als Ben erbij kan zijn op dagen dat het hem past, dan zal hij dat zeker doen. Je kan vanaf vandaag je dag en tijd al reserveren. Of het succes heeft weet ik niet, maar stilstaan is geen optie in deze tijden.

VERGETEN TE VERMELDEN

Het is ook mogelijk om de tosai die nu onder de knop nieuwe koiaanwinsten staan in Arendonk te laten overwinteren. Ik had er gisteren niet bij nagedacht, maar je kan een keuze maken of ze mee naar Duitsland gaan, waar ze zeker ook de  gepaste verzorging krijgen, maar  je kan natuurlijk ook de koi in Arendonk laten. 

De koi die in Arendonk blijven zullen in een 15 kuubs binnenvijver verblijven samen met de mango, en ze krijgen de gepaste verzorging. Het enige voordeel is dat je je koi kan opvolgen en af en toe een kijkje kan komen nemen. 

Laat Een Reactie Achter

5 reacties

Wiechert

555

interkoi

555

Wiechert

@interkoi 555


Ronny V

555


Jack

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml