U vraagt, wij draaien

U vraagt, wij draaien

Onlangs was er een gezonde discussie over grote of kleine korrels van probites.

Er worden voordelen en nadelen opgesomd inzake de eventuele produktie van een grote korrel. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er geen oordeel over kan vormen, en dat ik het eigenlijk zelf niet zo belangrijk vind of ze nu grote of kleine korrel eten, zolang ze maar eten...

Mike zou echter Mike niet zijn, als er niet stiekem een vervolg aan werd gegeven, wat resulteert in de eerste produktie van een korrel van 10 mm. In dit stadium enkel als test, en enkel in een kleine oplage van een 15 tot 20 kg. Het is nu aan mij om de nodige slachtoffers te vinden die het willen uitproberen.

Ik zal het aanbieden tegen 15 euro per kg, en het aantal kilo mag je zelf kiezen, want ik verpak het gewoon op aanvraag. Ik heb Mike gevraagd om een aantal lege zakken mee te brengen, zodat ik het kan verpakken. Dus bij deze: wie zich kandidaat stelt om grote korrel uit te proberen, kan zich melden. Stuur me een mail, maar denk eraan, het is een beperkte oplage, zeg maar een testcase. Of er nadien een speciale produktie zal opgestart worden is een vraag die Mike moet beantwoorden.

Wat betreft de honing en de pasta ? In het begin zijn ze wat nieuwsgierig en voorzichtig, maar dat gaat vrij snel over. Bekijk dit filmpje en dan zie je wat ik bedoel....

Nu we het toch over eten hebben, en de tijd rijp is voor voer, doe ik dit weekend volgende packetdeals:

- 5 kg probites summer in speciale ton

- 1 kg zinkend voer van probites

- 1 portie gammarus

- 1 kg pasta probites

- 2,5 kg klei breeders secret

- 1 bokaal honing 450 gr. naar keuze (wilgen-balsemien of vruchten)

- bus melkzuurbacteriën 5 liter

- bus enzymen 1 kg

Prijs normaal: 175,95 euro.

Prijs totaalpakket dit weekend: 150 euro

of

- 5 kg probites summer in speciale ton

- 1 kg zinkend voer van probites

- 2,5 kg klei breeders secret

- bus melkzuurbacteriën 5 liter

- 1 bokaal honing 450 gr. naar keuze (wilgen-balsemien of vruchten)

Prijs normaal: 142,95 euro

Prijs totaalpakket: 120 euro

Je kan dit komen ophalen, of je kan dit laten opzenden. De kosten voor het opsturen bedragen in Nederland of België 13 euro. Indien je een pakket komt ophalen, geef me dan een mailtje vooraf, dan zorg ik dat het klaarstaat, dat maakt het mij makkelijker als het wat druk zou zijn.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240