Uitbollen is de boodschap

Uitbollen is de boodschap

Ik had gedacht dat het ondanks de naweeën van de show in Arcen het een redelijk saaie zaterdag zou worden, maar niets was minder waar.

Veel volk was er niet opgedaagd, maar gezelligheid heeft ook zijn charme. Het werd een gezellige aangename zaterdagmiddag. Vooral de ginrin benigoi hebben hun impact gehad op de dag en 3 bloedmooie stuks gingen richting Zeeland.

Nu heb ik de niet zo heel veel ginrin benigoi meer zitten, maar de resultaten zijn toch uitermate geruststellend voor de toekomst. Ik heb hier een kleine compilatie gemaakt van enkele ginrin benigoi die door bepaalde mensen, waarvan ik niet weet of ik de naam mag noemen, zijn opgestuurd, en je ziet duidelijk de reden waarom ze er zo blij zijn mee zijn.

Zijn ze niet geweldig ? De eerste ginrin benigoi was momenteel rond de 55 cm dacht ik, de 2de moet rond de 46-48 cm zijn momenteel, en van de laatste in het filmpje weet ik het niet.

De eventuele grootte moet door de maker van de films maar gezegd worden als hij dit wil, maar ik weet niet of hij zal reageren. Lezen doet ie dit nieuwsitem sowieso…

Eén van de populairste showa uit mijn tosai aankopen begin dit jaar is ook verhuisd naar zijn nieuwe vijver, en ik kreeg volgend bericht van hem binnen: Ben zeer blij met de koi. Een grote verrijking van Mijn vijver , prachtig gewoon !…mooi toch of niet !

Uncas noem ik hem! De laatste der Mohikanen, een toepasselijke naam voor deze bloedmooie showa van ongeveer 32 cm. De reden is eenvoudig, het is de laatste showa van de reeks die ik verleden jaar heb aangekocht bij Momotaro uit de Lion Queen reeks. Ik heb bijzonder veel succes gehad met deze serie, want ik kreeg veel goede berichten binnen.

Of ik dit in de toekomst nog wil doen weet ik niet, want ik ben van plan om van strategie te veranderen. Ik voel me verplicht mijn normen te verleggen, dat voel ik in mijn botten. Goed of slecht ? Geen idee, maar nietsdoen is doodgaan, en ik heb een hekel aan doodgaan.

Ik ga in ieder geval wel anders inkopen dan ik gewoon ben in te kopen. Alles zal afhankelijk zijn van "het momentum". Daarom dat ik een 25-tal koi heb apart gezet. Het zijn de overblijvers van dit jaar, maar bekijk ze eens goed.

Overblijvers ? Hoe oneerbiedig kan ik zijn, want het zijn stuk voor stuk bijzonder goede koi die stuk voor stuk boven het gemiddelde uitsteken. Ik wil deze nu zaterdag één voor één gaan presenteren en toch nog proberen aan te man te brengen.

Deze koi zijn stuk voor stuk tussen de 500 en 1000 euro waard. Als ik voldoende volk bijeenkrijg wil ik een beperkte veiling starten, en deze koi als laatste aanbieden vanaf een bepaalde prijs die begint vanaf 200 – 300 – 400 of 500 euro.

Wil niemand die koi, en begin jij de bieding, dan heb je ze aan de bodemprijs. Het je tegenslag en wil iemand anders ook de koi dan kan je het hoogste bod proberen te plaatsen om alsnog de koi aan te kopen.

Wat moet je doen, je moet je aanmelden voor donderdagavond, want je moet een biednummer krijgen. Ik wil wel minimaal 10 mensen bijeenkrijgen om de boel levendig te maken. Als ik niet voldoende mensen gemotiveert krijg, dan moet ik helaas het evenement annuleren.

Ik zal er morgen iets meer over in het nieuwsitem schrijven, met aanduiding van de koi die eraan deelnemen, met hun begin startprijs.

Wil je meedoen, stuur me dan een mail. Je krijgt een nummer toegewezen om deel te nemen aan de veiling. Uiteraard is het de bedoeling om zoveel mogelijk koi te verkopen. Morgen meer nieuws hierover, want dit verzin ik even ter plaatse…

Als laatste nog een gemoedsfilmpje van vijver 4 met de koi die blijven om te overwinteren, tenzij er nog kapers op de kust komen. Ze hebben gelijk, want hier zitten nog bijzonder goede exemplaren in !

LAATSTE MUDPONDKOI

De laatste 2 koi die nog aan te kopen zijn en die zich nog in de mudpond bevinden staan nu online. Morgen verdwijnen ze weer naar hun normale stek, koi in mudpond, maar dan zonder prijsaanduiding.

Zo gauw ik deze koi opnieuw heb gebowld en bekeken, zal ik een nieuwe prijs samenstellen. Maak nu nog gebruik van de unieke aanbieding die ik jullie aangeboden heb, en waarvan er verschillende mensen dankbaar gebruik hebben gemaakt. Hier nog even het aanbod.

Ik ben vandaag aanwezig van 10.00 tot 12.00 uur, en voor zover ik begrepen heb komt Ben ook eventjes loeren. Wie dus met Ben nog even wil praten, moet nu van de gelegenheid gebruik maken !

Meer afbeeldingen

Uitbollen is de boodschap: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

SA-V19-1230

Nidan Sanke SA-V19-1230
Koi Evolutie

SH-V11-1137

Koi in Japan VERKOCHT SH-V11-1137