Uitslagen van de AJYKS

Uitslagen van de AJYKS

Er rest me nog alleen om de uitslagen van de deelnemers van de All Japan Young Koi Show mee te delen. Ik zet ze hieronder even op een rijtje. Er werden in totaal 10 koi ingezet. 6 van de 10 wonnen een prijs.

Het is me niet bekend hoeveel deelnemers er waren en wat spijtig genoeg niet bekend is, is het aantal deelnemers per variëteit zodat je kan inschatten wat de prijzen inhouden. Als je koi meedoet en er zijn 10 concurrenten in de strijd dan is een 1ste prijs meer dan een geweldige prestatie.

Als er echter maar 3 deelnemers in een variëteit zijn en je hebt een derde prijs dan is deze prijs te verwaarlozen. Als ik me niet vergis is in het verleden ooit op een show het aantal concurrenten in de soort vermeld, maar dat is al een paar jaar geleden en ik weet niet echt meer welke show dit was. 

Een mooi initiatief, maar eigenlijk niet gewenst omdat veel mensen minder tevreden zijn met hun uitslag. Het is geen kunst om eerste te worden als er slechts 1 deelnemer is. Laat ons echter op ons gevoel verder gaan en veronderstellen dat er in Japan bijzonder veel deelnemers waren en dat een 1ste, 2de of 3de prijs een hoog haalbaar gegeven is. 

Normaal komen er kleine presentjes bij de koi die gewonnen hebben. Hoe ze deze aan de man gaan brengen weet ik niet, maar ik zal ze in ieder geval bijhouden moesten ze per post verstuurd worden. 

1ste prijs en beste in variëteit de ginrin karashigoi van Taniguchi San.

3de prijs, een doitsu sanke van Maruhide

3de prijs, een doitsu kohaku van Hiroi

3de prijs, een doitsu sanke van Hiroi

3de prijs, een kumonryu van Kawakami

3de prijs, een ginrin oshiba shigure van Suzusei

En op deze manier denk ik de mensen te plezieren die me altijd verwijten om enkel gosanke te kopen. Dit zijn allemaal andere variëteiten, ze werden aangekocht tijdens een event van Narita een maandje geleden. In principe komen al deze koi op 6 april mee naar Arendonk. 

 

Meer afbeeldingen

Uitslagen van de AJYKS: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

2 reacties

Wiechert

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml