Update  opgroei Matsuba

Update opgroei Matsuba

Het is altijd fijn om nieuws van klanten te ontvangen van de ontwikkeling van hun koi. Eén van deze klanten is Manu die met zijn zoon Steffen bijzonder veel plezier beleven aan de koihobby. Deze koi kwamen echter niet van bij mij, maar werden aangekocht bij Johan van Interkoi Nederland, die op dit moment druk bezig is zijn infrastructuur aan te passen.

Het mooie is ook dat ik er tekst en uitleg bij krijg en dat maakt het schrijven van een nieuwsitem makkelijker. Dat zouden meer mensen moeten doen. Schrijf je verhaal en stuur het mij met foto's en filmpjpes, ik zal je eeuwig dankbaar zijn. Dit zijn de woorden van Manu:

lievelings kin matsubaHallo Luc,

Bij deze enkele foto's en enkele filmpjes van onze Steffen die het opmeten onder de knie probeert te krijgen. De kleinste meet 32 cm, de grootste 36 cm. Ikzelf ben nog niet ervaren genoeg en heb nog te weinig kennis van zaken om te oordelen of ze het goed gedaan hebben, voor mij zijn het 5 hele mooie vissen geworden. 

De lengte hebben ze allemaal +20cm dus heel slecht zullen ze zich wel niet voelen. Hopenlijk komen er nog andere updates en kunnen we een beetje vergelijken met de andere koi uit dezelfde levering. Ikzelf heb 1 favoriet. deze heeft een heel speciaal schubben patroon en is anders dan de andere 4, dat is dus al zeker ééntje die blijft.

De kuhaku doen het ondertussen ook heel goed, geen problemen gehad, alles vlot verlopen. De ginrin oshiba is echt een prachtbeest, zoals je al vermoedde, een echt groeikanon. hiervan stuur ik eind van de zomer wel een mooi filmpje. Kijk uit naar het resultaat van de andere opgroeiers!

mvg, Manu

Het toegestuurde filmpje van Manu en Steffen.

 

Ter informatie, de kohaku waarvan sprake zijn door Manu rechtstreeks opgehaald zonder quarantaine en door hem zelf in quarantaine gezet. De ginrin oshiba is een ginrin red karashigoi van Momotaro en ik ben bijzonder benieuwd naar de evolutie van deze bij de klanten. Ik denk dat je versteld zult staan.

Manu, of je resultaten van de andere opgroeiers mag verwachten is niet zeker. Ik hoop voor jou dat ze in ieder geval reageren, maar het is niet evident. Ik zie trouwens dat er nog altijd een aantal te koop zijn bij Johan voor een bijzonder schappelijke prijs

Bedankt in ieder geval voor het sturen van het filmpje. Altijd mooi om je kinderen betrokken te zien bij de koihobby. Misschien eens proberen om filmpjes van klanten te verzamelen die samen met de kinderen of zelfs kleinkinderen samen de koihobby beleven, en er een speciaal nieuwsitem over te schrijven. 

Hier nog een mooi voorbeeld van kinderen met koi.... machtig mooi.

AANBIEDING JUMBO KOI EN ANDERE

Als je van je koivijver een zwemvijver wil maken, dan zou het plezierig zijn om je bestand te kunnen verkopen. Zo worden er nu 20 jumbo koi tot 90 cm aangeboden aan zeer schappelijke, zeg maar bijzonder goedkope prijzen.

Uiteraard mag je geen showkoi kwaliteit verwachten, maar er zitten bijzonder mooie, jonge en speciale exemplaren tussen van vooral éénkleurige koi, waaronder Chagoi, Mukashi en andere.

Wil je informatie hierover ontvangen, dan stuur ik je op verzoek een overzicht van het aanbod, met informatie over de koi, de kweker, de ouderdom en de prijs per koi.

Een impressie van de jumbo in de bestaande vijver.

Graag per mail de info aanvragen aub. arendonk@interkoi.eu

 

Meer afbeeldingen

Update  opgroei Matsuba : afbeelding 1
Update  opgroei Matsuba : afbeelding 2
Update  opgroei Matsuba : afbeelding 3
Update  opgroei Matsuba : afbeelding 4
Update  opgroei Matsuba : afbeelding 5

Laat Een Reactie Achter

1 reactie

Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2402001

sanke 2402001
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml