Van binnen naar buiten

Van binnen naar buiten

Nu zaterdag is het de grote dag voor de koi die nog binnenzitten.

Zoals je kan zien heb ik alle koi die niet verkocht zijn en nog binnen zitten onder de knop "nieuwe aanwinsten" gezet.

Zo is het min of meer duidelijk welke koi er naar buiten gaan. Wie nog graag gebruik maakt van de gelegenheid om één van deze koi aan te kopen, kan zaterdag het beste even langskomen. De vermelde prijzen zijn alleen geldig indien de koi opgehaald wordt nu zaterdag, en voor de zekerheid: deze zijn niet cummuleerbaar met andere acties, omruilingen of promoties.

Het is een mooie collectie, daar ben ik van overtuigd, en ik ben zeker van de goede evolutie van deze koi voor de toekomst, envenals de potentie die deze koi bezitten om groot te worden.

Je mag het vergelijken met de koi die ik gisteren in het nieuwsitem heb getoont. Of ze dezelfde ontwikkeling kunnen maken, is geen vraag maar een zekerheid. Alles hangt natuurlijk af van de omstandigheden van vijveren.

Wat misschien interessant is om te zien nu zaterdag is deze vijver waar ik alle overblijvende koi heb samengezet die voor de kleinere beurs bedoeld zijn. Er zitten nog een groot aantal aangename koi bij die goed geacclimatisseerd zijn. En wat te denken van deze zee van kleuren.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240