Veiling Momotaro in het weekend

Veiling Momotaro in het weekend

Op dit ogenblik worden de voorbereidingen weer getroffen voor de online veiling van Momotaro in het weekend. Ik heb het meeste van het koi aanbod reeds bekeken, en  het is de moeite buiten het feit dat het bijzonder veel kohaku zijn.

Nu heb ik niets tegen kohaku in het algemeen, maar het beperkt natuurlijk de mogelijkheden. Het is een klein probleem waar we in de toekomst misschien iets meer aan moeten doen.

Wat zijn de mogelijkheden ? Ik kan via Narita meerdere aankopen proberen te doen, hij heeft gewoonlijk een groot assortiment koi. Het probleem is hier een beetje de prijsvorming, dat is algemeen bekend.

Een tweede oplossing zou toch zijn om nog eens te focussen naar het Noorden, en dan komt natuurlijk Wiechert weer in beeld. Tijd brengt raad, ik wil dit jaar niets forceren en alles rustig bekijken.

Ondertussen richt ik mijn pijlen op de komende veiling van Momotaro. Ik ben wel onder de indruk van het aanbod. Maar dat betekent ook tegelijkertijd dat het een moeilijke strijd zal worden.

Ik heb ondertussen afgesproken dat de tosai of de nisai die aangekocht worden tot april mogen blijven. Zo wordt de rangorde hier in Arendonk niet overhoop gehaald. Mijn collega is ondertussen volop de koi aan het bekijken.

kohaku van MomotaroWie interesse heeft om een bod uit te brengen mag me natuurlijk contacteren om eventueel de prijs te kunnen bepalen in welke categorie van prijs de koi zal vallen. Aansluitend zal ik een prijs doorgeven wat de koi zou kosten met alle kosten inbegrepen.

Kopen is uiteraard niet voldoende want er komen nog heel wat kosten bij. Deze worden verwoord in een overzicht met breakdown van de prijzen.

Een bijzonder mooie kohaku die alle dromen in vervulling zullen brengen is deze prachtdame. Het zal voor velen onbereikbaar zijn, maar deze dame zal zeker aan al je eisen beantwoorden.

Ook moet ik je eraan blijven herinneren dat ik dit weekend ik niet open zal zijn, tenzij je een afspraak maakt voor 11.30 uur zaterdag en zondag.

 

Meer afbeeldingen

Veiling Momotaro in het weekend: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

3 reacties

Roy

555


Jack

555


Johan

555


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Wil je later op zaterdag komen, maak dan even een afspraak
Zondag: Van 10.00 tot 12.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml