Veiling van Sakai FF

Veiling van Sakai FF

Op het einde van deze maand vind de veiling van Sakai FF plaats. Een niet te missen veiling, maar hou er rekening mee dat ik momenteel GEEN transporten meer kan regelen, als iemand een koi wil kopen op de veiling, dan moet deze sowieso azukari blijven tot het voorjaar, ofwel tot in het najaar, maar dan moeten ze wel gekoppeld zijn aan de voorwaarden hieronder beschreven.

Wie graag een bod uitbrengt, kan me het beste contacteren. Mits een persoonlijke benadering van de prijs, zal ik je een uitgewerkte calculatie op correcte basis opsturen van de mogelijke prijsvorming. Tevens stuur ik een screenshot van de prijs zodat je zekerheid hebt voor welke prijs de koi aangekocht werd. 

Wat betreft de tosai, zal ik enkel afzonderlijke tosai aannemen die ook voldoen aan de azukari voorwaarden, anders neem ik het bod niet aan. Ik zet hieronder de letterlijke tekst van Sakai FF betreffende hun aanbod. Voor zover ik kan zien is de website nog niet online, maar je kan het zelf in de loop van de volgende dagen opvolgen via deze link.

We informeren u dat we besloten hebben om in december 2022 een online veiling te houden.

◆ Instap koi : Tosai, Set tosai, 2 year, 3 year ~
◆ Start biedingen: 19 december AM8:00 (Japanse tijd)
◆ Einde biedingen: 20 december PM7:00~ (Japanse tijd) - 10 minuten interval

21 december PM7: 00 ~ (Japanse tijd) 10 minuten interval
22 december PM7:00~ (Japanse tijd)10 minuten interval

※ De veiling koi wordt niet tentoongesteld.
※ We kunnen enkelnisai van meer dan 200.000 yen en 3 jaar koi van meer dan 300.000 yen houden als azukari.
※ We kunnen Tosai niet houden.
※ We kunnen de Tosai (verdwijnen van kleur) niet compenseren, dus regel zo snel mogelijk de verzending

Hoogachtend,

SAKAI FISH FARM.,LTD

EXTRA INFORMATIE

Begin volgend jaar zal ik speciale aanbiedingen doen via de whatsapp groep. Ben je nog geen lid ? Dan kan je je hier inschrijven. Misschien niet de meest klantvriendelijke benadering, maar de maatschappij verandert continue. De aanbiedingen zullen stevig zijn, want er blijven nog bijzonder veel goede koi over die geen eigenaar gevonden hebben.

VANDAAG = WEGGEEFDAG

Vandaag zal ik je een keuze laten maken zoals gisteren in het nieuwsitem vermeld voor de kin matsuba aan 99 euro per stuk, en voor de orenji karashigoi aan 195 euro per stuk. Het is koud, daar kan ik niet veel aan verhelpen, maar de koi zwemmen nog altijd rustig rond in de buitenvijvers. 

De kin matsuba - nisai, 30- 40 cm van Momotaro
De orenji ogon - nisai, 45 - 55 cm van Momotaro

 

10
4
18
3
6
5
5
4

Laat Een Reactie Achter

7 reacties

Bert

Test

interkoi

Test gelukt. Nu je nog inschrijven en een avatar kiezen.


Kurt

Jammer dat zelfs interkoi meer en meer naar whatsapp evolueert voor promoties. Wat is er mis met deze site en de dagelijkse nieuwsupdates ?

Ik denk niet dat ik meer naar Arendonk ga rijden als het via whatsapp moet gebeuren dan dat ik rustig op de site mijn gading kan zoeken.

interkoi

Morgen Kurt, het is niet dat als er promoties via Whatsapp komen dat ze hier niet komen. Ik moet helaas, en ik vind dat zelf zeer spijtig, met de tijd meegaan, hoe tegen mijn zin ik dit ook doe. Maar wees niet ongerust, wat via Whatsapp gaat, zal ook over de website gaan.


Eric

Mooie acties succesvolle dag .
Is dit om Oranje te steunen al die oranje koi,s ?

interkoi

Natuurlijk, nu België eruitligt, gaan we voor Oranje natuurlijk. T'is spijtig, maar laat ons toch respect hebben voor de 10 voorbije jaren, waar we bijzonder veel plezier beleefd hebben aan de rode duivels. Nu is het aan iemand anders....

Eric

@interkoi 👏👍 vind het spijtig en ongelooflijk veel goede voetballers bij jullie waar wij hollanders best jaloers op mogen wezen maar tis niet anders 


Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 14.00 uur.
Zondag: Van 10.00 tot 11.00 uur, of nadien op afspraak.

Overige dagen: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2111007

kohaku 2111007
inlove funny surprised sad angry thumbsup yesimage/svg+xml noimage/svg+xml