" /> " />
Veranderingen op til in 2015

Veranderingen op til in 2015

"Verandering van spijs doet eten" zegt het spreekwoord. Ik ben het daar gedeeltelijk mee eens, maar toch niet helemaal.

Ik zou het liever aanpassingen noemen, want ik heb het gevoel dat de meeste mensen toch de basis graag blijven terugzien en dat aanpassingen beter zijn den veranderingen. Ik ga het spreekwoord dan ook veranderen in "aanpassing van spijs doet eten."

Ik ga ondertussen de woord bij de daad voegen, want ik moet mijn eetgewoonten aanpassen en begin vandaag met een grondig dieet, zodat ik weer 10 kg kwijt kan en de nestels van mijn schoenen weer zonder probleem kan dichtmaken...

Ik heb evenwel enkele hoofdpunten in mijn agenda staan, die dit jaar zeker en vast zullen behandeld worden. Eerst en vooral zal ik de website door mijn zoon laten aanpassen. De website is nu bijna 8 jaar online, bevat een encyclopedie aan documentatie, maar zou wat gemoderniseerd moeten worden.

We gaan dus proberen een facelift te geven, waarbij de functionaliteiten grotendeels gaan gespaard blijven, met toevoeging van enkele nieuwe onderwerpen. Ik heb enkele ideëen in het hoofd, maar je zult automatisch zien wat er aangepast wordt.

Ten tweede zal ik vanaf februari - maart, eens per maand of per 6 weken een zaterdag wijden aan het bespreken, beoordelen van koi zoals het behoort tussen koiliefhebbers. Zoals de meesten onder jullie weten, is Ben altijd een drijvende kracht geweest achter Interkoi, maar door bepaalde gebeurtenissen was hier een 2-tal jaar een eind aan gekomen en moest ik de trein zelf op de rails houden, en ik moet zeggen dat ik dit goed heb kunnen opvangen.

Er was echter een leegte ontstaan, dat ik zelf niet kon invullen, en dat is het spel van de koibesprekingen. Ben en ik waren ontzettend goed op elkaar ingespeeld om een koi op een diplomatische manier te bespreken met zijn goede en minder goede punten, maar wel to the point.

Ik miste dit toch en heb Ben gevraagd om op vooraf afgesproken zaterdagen een bespreking te houden van bepaalde koi die eventueel door geïnteresseerde of potentiële klanten besproken zullen worden. Iedereen die Ben kent weet met welke passie hij over koi spreekt, en ik heb altijd het gevoel gehad dat wij een gouden koppel waren.

In mijn ogen zijn er in Nederland en België weinig mensen die zo goed een koi kunnen lezen als Ben. Dit wil niet zeggen dat hij de hele kennis in pacht heeft, maar wel een diepgaande ervaring van meer dan 20 jaar achter zijn naam kan schrijven, en vooral bewezen heeft wat hij kan. Hij krijgt van mij ook de opdracht om niet alleen de plus, maar ook de minpunten van een koi naar boven te brengen, want denk nu niet dat ik enkel een mooie verhaaltje naar boven wil brengen.

Een eerste "beoordelingsdag" zal vermoedelijk eind februari plaatsvinden. Als je dus interesse hebt om een koi te laten bespreken (die moet zich uiteraard in Arendonk bevinden) dan stel ik voor dat je je nu al inschrijft en doorgeeft welke koi je wil laten bespreken. Er zullen er telkens maar 5 aan bod komen.

Naast Ben zal ook Matthijs altijd een aanspreekpunt blijven voor de beoordeling van koi voor Interkoi. Het is echter bijzonder moeilijk voor Matthijs om telkens de lange afstanden te overbruggen om naar Arendonk te komen. Heb je echter vragen over een bepaalde koi, dan mag je Matthijs altijd contacteren. Matthijs is vanaf het begin van Interkoi een waardige partner geweest, waar ik veel respect voor heb.

Naast Ben en Matthijs mag ik mijn vriend Polleke natuurlijk niet vergeten. Polleke leeft voor koi en zal altijd een bijzondere plaats innemen bij Interkoi. Ook hem mag je altijd contacteren voor informatie, maar Polleke blijft volgens mij liever een beetje aan de zijkant. Hij zal echter altijd zijn mening geven als het hem gevraagd wordt.

Een derde verandering bij Interkoi zou de verbouwing kunnen zijn waar ik volop mee bezig ben, maar hier ben ik nog niet helemaal uit, en eventuele veranderingen zul je automatisch lezen in het nieuws.

Vanaf morgen zal ik ook systematisch de niet verkochte koi gaan promoten om de verkoop te blijven stimuleren, want ik heb jullie nodig om te kunnen overleven in de harde koiwereld. Ik verkoop dan wel redelijk wat koi, maar het blijft dansen op het scherp van de snede, en geloof me, ik kan het niet zonder jullie fantastische hulp.

De meesten van jullie zullen Ben wel kennen, maar ondertussen zijn er toch al wat nieuwe klanten bijgekomen voor wie Ben en onbekende is. Daarom deze kleine nieuwe kennismaking met Ben ondersteund door dit filmpje.

Meer afbeeldingen

Veranderingen op til in 2015: afbeelding 1

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2002018

sanke 2002018
Verkocht
Koi Evolutie

SA-V18-10240

Azukari koi in serre LAAKDAL SA-V18-10240