Wat een knoesten

Wat een knoesten

Koi boven de 80 cm zijn bijzonder gewild, toch zeker als ze dan nog eens van behoorlijke kwaliteit zijn.

Deze 2 kawarimono mogen daar zeker bij gerekend worden. Beide waren lichtjes beschadigd toen ze uit het transport kwamen, maar dat is zo goed als verdwenen, en ze verbeteren zienderogen.

Tijd om eens wat meer aandacht aan ze te schenken door een lichte promotie. Eerlijk gezegd vind ik ze beiden fantastisch, en zouden ze menige vijver kunnen sieren.

Als eerste laat ik de chagoi van Takigawa zien. Bijzonder zuiver zou ik zeggen waar bijna geen foutjes op te vinden zijn. Qua body denk ik dat ze veel proeven kan doorstaan. Rank en slank, gebouwd voor de lengte, waarbij een eindje boven de 90 cm geen utopie is.

Ik heb de zuster verleden jaar verkocht, en heb deze enkele maanden nadien teruggezien. Ik was enorm verbaasd over de groei en kwaliteit van deze chagoi, dus waarom zou deze niet hetzelfde gaan doen. De torpedovorm heeft ze, de huidkwaliteit heeft ze, en de jeugd heeft ze zeker nog.

Daarnaast nog even de karashigoi van Takigawa in dezelfde bowl geplaatst om deze te laten bewonderen. Het is eigenlijk een bijzonder koppel samen, en het zou zonde zijn om ze te scheiden, maar het zal wel moeten vrees ik.

Dit zijn nieuwe koi, en normaal komen deze koi niet in promotie, maar ik wil in de maand januari toch enkele koi promoten om de motor op gang te houden.

Wie interesse heeft krijgt een korting van 10% op de aangeboden prijs, ofwel 375 euro, tenzij je interesse zou hebben in Probites als tegemoetkoming. Dan vervalt de 10% korting, maar mag je voor een waarde van 500 euro probites kiezen, wat ook niet min is.

Ik moet een termijn plakken op dit aanbod, en deze termijn is geldig tot en met zondagavond. Wie graag de koi "in the flesh" wil bekijken, moet me even contacteren.

Laat Een Reactie Achter

Meld je aan of maak een account aan om een reactie achter te laten.

Nog geen reactie

Openingsuren

Zaterdag: Van 11.00 tot 16.00 uur
Zondag: open van 10.00 tot 12.00 uur

Overige dagen
: op afspraak.
GSM: +32 (0)478 36 74 74

Koi v/d week

2008001

ginrin ogon 2008001
Koi Evolutie

1411052

Koi in Japan VERKOCHT 1411052